Eski r10 olsa idi herkes sabırsızlıkla bekliyorum derdi.Şimdiki çoluk çocuk takımı ise kaynak göster bakayım kaç santim diyor.Kaynağa ne hacet adam oturmuş kafa patlatmış gözlem yapmış bir sonuca varmış bunu paylaşmak istiyor.Bir forumda olması gerektiği gibi.Hem illa neden kaynak olsunki? Kopyala yapıştırın ne önemi var söyleyin bana.İlla kaynak istiyorsanız gidin adsense faq ksımını okuyun.Ben bugüne kadar kaynağı olmayan ama emek verilmiş gözlem sentezden geçmiş bilgiye daha fazla değer vermişimdir.Yine öyle yapacam usta sen tıka kulaklarını hazırla yazını kimse okumasa ben okurum.Hiç kafa yormaksızın ortaya çıkıp ta
Alıntı
yaw ben bugün 4546855641 tık aldım sadece 0,00002057 $ vermiş
Diyenler okumayan araştırmayan kendini geliştirmeyen hazıra konan kişilerdir.Kusura bakmayın ama yaptığınız bu hareketler sonrası yeni açılan konuları okumak isteği bile gelmiyor içimden.İçi boş kalıyor genelde kimse özenmiyor , Kimse karşısındakine saygı ile yaklaşmıyor. Bu da forumun kalitesini son derece düşürüyor.Keşke sorunlar çıkmasa ve davetiye sistemi asla kalkmak zorunda kalmasa idi.