godaddy hiçde tuzlu değil ben ordan 2 dolara ne domainler aldım host alıyorum çoğu zaman yüksek trafikli siteler için ve 300 GB trafiğe aylık 5 dolar alan firma bulamazsınız host paketiyle birlikte domain de alınca domain 2 dolar oluyor hemde .com .net .org domainler hatta .info domainler 1 dolar =)

ayrıca isimtescil konusunda haklısınız, 50 YTL bende ödedim üstelik domain düşecek diye mail de gelmedi. bugün girdim dns deiştirmek için ve domain reg tarihi geçmişti mecbur ödüyorsunuz. fiyat politikaları host fiyatları herşeyleri rezalet, ve domain transferinde de ne kendilerinden başka yere transfer yapıyorlar ne de transfer kabul ediyorlar.. uzun zamandır bıraktım isimtescil ile çalışmayı sadece orda olan üçbeş domain için giriyorum o kadar ayrıca gerçekten de sorgulama yaptığınız domainleri eğer can alıcı bi domain ise kendileri kaydediyorlar misal gece saat 2de kontrol etmişsin, sabah 9da yanında kk ile girip almak istiyorsun bi bakıyorsun domain alınmış. whois bakıyorsun kayıt gizli oysa isimtescilin gizli kayıt uygulaması yok. ben domaintools dan kontrol etmeye başladım artık domain boş mu dolu mu diye.