Kardeş sen hala anlamamışsın ben sana durumu şöyle izah edeyim. Varsayalım öyLe dediğin gibi yapıldı. Ama burda kirazim script satılmıyor arkadaşım Dikkatini çekerim. Biz burda kirazim scripti satamayız. Ne Rehber Kuran Ne Başkası Bunu Yapamaz. Çünkü Başkasına ait Bi Script Satılmaz. Marasshell rehber kuran nickli kişiye yaptırmış bunu kendi için hazırladıgı bir server için. Rehber kuran nickli arkadaşın hiç bi hükümlülüğü olamaz çünkü o şura böyle olsun bura böyle olsun nasıl istenilirse yapıyor ve marasshell ondan böyle birşey istemiş 1 sene önce kapanmış bir olay için bukadar mesaJ yazmanıza gerek yoktu bence. Şuan konu altında satiliyor sandiğiniz script sadece demo olarak gösterilmiş olup bütün herkese aynısı yapılmaz. Herkesin kendi serverine göre mesela ben tatlimm com a istetim talimm com a göre olur vs vs...
Dipnot : Kopya sansanız bile Türkiye'de ilk kirazim cankanın kirazim'i olsada şuna adim gibi eminim Türkiyedeki ilk ve tek kirazimm scripttir. Başka benzeri yoktur sizin dediğiniz kirazim com arkadaş belirtmiş irc networku yoktur.
Tamam hocam bu konuyu pm de de konustuk ben siradan bir cankan fan degilim VE BEN YANILMISIM KABUL EDIYORUM BU MEVZULAR KARSILIKLI KONUSULARAK ANLASILIR YALNIZ Marasshell yazdigi msj daki sanatciya hakaret boyutunda olan yazisini rica ediyorum kaldirsin