Konuyla ilgili kurallari birkez daha baktim

1-) Kasıtlı olarak satışları baltalamaya çalışan kullanıcıların mesajları silinip 7 gün banlanırlar.
3-)  Konulara boş gereksiz içerikli mesaj yazan kullanıcıların mesajları silinip 3 gün banlanır.
Marasshell arkadasim ben tartismaya girmiyorum lakin bu sozunu geri al rica ediyorum bak bu yaptigin sanatciya hakarettir

sanatcı hemen hemen bir sene önce çıkartmış parçayı bir senelik bir tarihi olan parçayı kim dinler ve şarkıda duydugu reklama gider düşündürücü
Ben domainlerin ne zaman reglendigini tartismiyorum yada kirazimin neden kapandigini tartismiyorum zira cankani sizden daha iyi taniyorum gerek Ayhan MALİK ve gerekse Fatih ABB ile menajerleri ile kirazim aktifken cankanin menajeri olan Sn. Yusuf Rauf ER ile hala suren seviyeli birostlugumuz var scripti sizmi yazdiniz benim bu konuda endisem var viruslu olup olmadiginida tartismiyorum egerki siz yazdiysaniz tamam satma hakkiniz vardir sonucda kirazim.com cankan icin bitmistir Yaniliyorsamda ozurumu dilerim herhangi bir kasitli maksadiniz yoksa lakin sanatciya hakaret iceren sozunuzu geri alin rica ediyorum