arkadaslar nasil bir mantiktir bu? Daha aciklayici bilgi nedir yani? Daha dogrusu daha aciklayici bir yazi nasil olabilir? rapitswitch isimli sirketin vps kamyasini gorerek foruma belki yararlanan olabilir diye yazdim. Internet sitesinin adresini hemde kampanya bolumune kadar tam olarak verdim. april yani nisana kadar diyor o fiyati. geri kalan hizmet bolumunude ister mail atarak varsada live chat olarak sorabilirsiniz. yani bu kadarda hazirci bi yapi olamaz diye dusunuyorum. bi zahmet tiklayi ver linkede yine bi zahmet okuyuverin.
Ayriyeten firma hakkinda bilgi istemessiniz , yani bukadari olabilir cidden tebrik ediyorum

forumda bi ara iyi seyler goruceksin.
Ek olarakta : UK tabanli bir sirketle calisiyorsanizki ornekteki sirket UK dedir. Turkiye ile karistirmayin. Hizmet sozlemelerini okuyun , para iadesi varsa atiyorum 30 gun icindeyse, 29.cu gun ben parami geri istiyorum derseniz paranizi iade ederler. Kredi kartinizla odeme yaparsaniz , oradaki her ay otomatik olarak odeme secenegini tiklamadiginiz surecede sorgusuz sualsiz sizin kredi kartinizdan odeme falan alinmaz. Ingilizce olan metinleri doru duzgun okuyarak isleminizi yaptiginiz surece de basiniz hic birzaman agrimaz. Ingilizce bilmeden hizmet almayi dusunuyorsaniz. bence yapmayin.