Bugün de benim adsense hesabımı çaldılar. İçinde 100$ aşan ufak bir bakiye vardı. Ama temiz çalıştığım hile hurda yapmadığım hesabımdı. Gmail ile ilişkili değil yani harici bir mail adresi ile almıştım. Harici mail adresimin şifresi farklıydı ve adsense kullanıcı şifrem de farklıydı artık nasıl ele geçirdiler ise. Muhtemelen bilgisayarımda trojan var.
Hemen mail adresini değiştirmiş ********. Çalan kişinin mail adresi sexyturkboy@windowslive.com dikkatli olun arkadaşlar. Google a mail attım. Eğer hesabı geri vermezlerse google ve bu kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Avukat arkadaşım çok allahtan bir iki dilekçe değil mi altı üstü.
Bu mail adresini tanıyın bilin iş yapmayın.

Parasında pulunda değilim, 100$ para değil. Ama bu işin peşine düşeceksin ki bu asalak tayfasından 2-3 tanesi hapse girsin diğerlerinin de gözü korksun. Eğer bu hafta içinde googledan hesabı geri alamazsam hem google hem de şahıs hakkında dava açacağım.

Bu adsense hesabındaki isim ve mail adresinin değiştirilebilmesi güzel bir şey değil. Dolandırıcıların önünü açmış oldu google. İlk ödeme kimin adına banka hesabına ya da çeke yapıldıysa sadece o ada ait olarak kalmalı hesap.
Çünkü zaten yeni hesap açmak bedava. Varolan hesabı değiştirmeye kalkanın iyi niyetinden şüphe ederim.