Merhaba Backdoor kardeşim,
Ben Odesa Yazılım'ın sahibi Alper.
Öncelikle şunu belirteyim, hem online güvenlik hemde reverse engineering uzmanıyım:
Buda verdiğim konferanslardan birinin linki:
TIKLA!
Ben fikir vermesi açısından sana kendi kullandığım yöntemi söyliyeyim.
Ben ne yaptıysam programların kırılmasına çare bulamadım Hatta Anti-cracker bile yazdım fakat aynı kodlar belli bir süre sonra Antivirüsler tarafından trojan vari programlardada kullanıldığı için tanınır hale gelip devre dışı kaldı.
Bir programın kırılabilmesi için:
Ollydbg, norman, procmon, filemon, regmon, reshacker, Anubis, Sandboxie vs vs. gibi file analizörler kullanılır.Bunları engelleyecek kodlar yazıldığı zaman bu belli bir süre sonra antilerin datasına geçiyor ve tertemiz olan programın sanki trojanmış gibi muamale görüyor.
Bende ne yaptım, aynen şunu:
Bizim gibi freelance çalışan Türk emekçileri (seo, web, yazılım vs) toplu halde program satamaz.Hergün maksimum 10 tane program teslim eder.
Senden isteğim seo ile ilgili videoları muhakkak surette programın içerisine gömdürmen çünkü webden gelen flash tabanlı videolar bir şekilde muhakkak bulunur.Crackerlara hafife almak bir yazılımcının sonunu hazırlayabilir.Çünkü crackerlar dumble'sız çalışmayan ve dumble daki algoritma seviyesi i386 düzeyinde şifre basamaklarından oluştuğu halde 3dsmax gibi yazılımların paçasını aşağı alabilecek kadar psikopat kişilerdir

, Bunun için Flash ideal bir çözüm hatta bu program baştan aşağıya flashta inşa edilebilir.Bir zamanlar Sebit'in çıkardığı Akademedia adında bir eğitim seti vardı hatırlarmısın bilmem.
Sende aynı çizgiyi izleyebilirsin.
Gelelim illegal yönden yayınlamasına.Bunun önüne geçmek için ben yazılımın demosuna kesinlikle lisans bölümü koymadım.Program ne olursa olsun 10 kere çalıştırılabiliyor sonra çalıştırılamıyor.
Şayet lisanslı biri programımı satın almak isterse lisanslı programın yayılma ihtimaline karşı
Resimdeki gibi programın üstüne herifin ismini imaj (resim) olarak kazıyorum, hakkında kısmı dahil heryerde onun adı ve lisans numarası geçiyor.
Lisans sözleşmemi ona göre düzenledim, o program bir yayılsın adam tüm yasal yükümlülükle karşı karşıya kalıyor.
Diyeceksin ki Türkiyede adliye yavaş, bu uzun iş.
Adliye yavaş ama BSA hızlı.Adamın yazdığın lisanslı programı dağıttığını BSA'ya haber ver gerisine karışma onlar gerekeni fazlasıyla yapıyor

Ben bu yöntemi kullanıyorum, çünkü web dünyasındaki deneyimim ve yazılım üzerindeki bilgim kırılamayan yazılım olmadığını gösterdi.Zaten bu işe çözüm bulsa microsoft bulurdu herhalde

Benim yöntemim biraz yavaş ama sağlam bir yöntemdir.Lisanslı uygulama satan benim gibi arkadaşlara bu yöntemi tavsiye ediyorum...
NOT: Klasör kilidi satın almak isteyenler pm atsın ...