ibrahimerbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya kardeşim sende şu an google gibi davranıyorsun hep kendi açından bakıyosun,herhalde kazanıyosun senin için sorun yok dediklerimizin hiç birine alakalı cevap vermiyosun tamamen dikdatörce tuturmuşun mecburmusun kullanma falan diyosun ya ne yapıcaksın kullanıyorum işte bana haksızlık yapıyo reklam verenede aynı şekil yapıyor türkleride gördük yayınlarsın para alamazsın benim googleyi terchim sadece para yönünden güvenilir olmasıdır lütfen alakalı cvb vericeksen ver
ya git işine falan diye ise hiç verme daha iyi boşa sayfa kirlenmesin boş yorumla ile konu ile alakalı olsun
Bak sana alakalı cevap dostum.

1.Kullanma sözleşmesini okudun kabul ettin ve sonrasında burda haksız yere banlandım diye zırvalamaya gerek yok.
2.Türk firmalardan reklamstore , virgul falan ne varsa onları tercih et ve onları kullan.Emin ol tıkları sayıyorlar ve güvenilirler.Saymıyor diyorsan sistem eksiktir o zaman bir Türk firmasının gelişmesine yardımcı ol.Önerilerde bulun yayıncı potansiyeline birde sen katıl ve büyümelerine yardımcı ol.
3.Sen google'ı para konusunda güvenilir diye seçerken burda sende kendi açından bakıyorsun olaya.Kendini düşünerek hareket ediyorsun aman param içerde kalmasın diyorsun ama merak ediyorum hiç üşenmeyip onlarca sayfa ayrıntılı kurallar ve yardım kısmını okudunmu? Sözleşmeyi kabul ediyorum derken sözleşmedeki şartları okudunmu?