bu şuna benzer arkadaşım.. iş başvurusu yapıp alınmadığında beni almadılar diye şikayet etmeye..
sen takıl kafana göre.. tuzun ıslandığında buraya konu açtığında görürüz seni..
neymiş pin gelmemiş.. arkadaşım şimdi gelmese 3 ay sonra gelir.. hiç olmadı telefon açar düzeltirsin adresi..
bunların mavalını okuma buradaki insanlara.. herkes senin adsenseden yediğin paralar için savunduğunu biliyor.. ama senin gibilerin sonu her seferinde burayabanlandım şeklinde konu açıp hüngür hüngür ağlamaktır..
biz ozaman ne deriz biliyormusun?
Geçmiş olsun google seni banlamakta hata etmiş.. bilememiş değerini.. yapmışsındır bi yaramazlık
Profilinde yaşın 27 yazıyor.Bana ihtimaller üzerine 10yaşıdnaki çocuk ağzı yapma.İlerde şöyle olur böyle olur böyle yapar şöyle yaparız diye.Sen sadece şu ana bak.Gelecekte ne olur bilemezsin ban yedim diye konu açtığım gibi adsense ve ben kısmında 4x4 aldım diye konuda açabilirim aksini iddia edebilirmisin? edebiliyorsan zaten tartışmaya gerek yok 10 yaşındaki çocuk ağzıyla tartışıyoruz demektir.
olayı benim babam senin babanı döver kısmına çevirme ve senin değiminle aynen söylüyorum gelip burda AĞLAMA o zaman.