@gsdgentr
güldürme beni , şu an adsenseten o kadar çok ekmek yiyen varki genelde banlananların çenesi açılıyor bülbül gibi şakıyor.Maval okumayın bana.Ben madur olmadım.Pin falan geldi Allah'a şükür.Birde şöyle birşey var 1.de gelmedi 4 ay bekledim neden gelmedi biliyormusun caddeyi yalnış yazmışım ama gelipte forumda konu açmadım adsense şöyle böyle diye.Adresi düzenledim 3 hafta sonra tak pin kapımdaydı neden? Google'da amcam mı dayımmı babammı çalışıyor?
Kural ihlallerini yapın sonra gelin burda karalamaya çalışın.Bi etrafına bak.Sen adsense kullanmasan bile developer , coder falan değilsen google harici nerden ekmek yiceksin bana onu söylesene?
bu şuna benzer arkadaşım.. iş başvurusu yapıp alınmadığında beni almadılar diye şikayet etmeye..
sen takıl kafana göre.. tuzun ıslandığında buraya konu açtığında görürüz seni..
neymiş pin gelmemiş.. arkadaşım şimdi gelmese 3 ay sonra gelir.. hiç olmadı telefon açar düzeltirsin adresi..
bunların mavalını okuma buradaki insanlara.. herkes senin adsenseden yediğin paralar için savunduğunu biliyor.. ama senin gibilerin sonu her seferinde burayabanlandım şeklinde konu açıp hüngür hüngür ağlamaktır..
biz ozaman ne deriz biliyormusun?
Geçmiş olsun google seni banlamakta hata etmiş.. bilememiş değerini.. yapmışsındır bi yaramazlık