sen vermişsin parayı kardeş insanlık yapıp.. ona lafımız yokta bizde benzer olaylar yaşıyoruz.. adam 150kere fikir değiştiriyor.. aynısını veriyorsun ya şunuda yapalım bunuda yapalım..
bir firmaya gitsen zaten bu şartlarını sunsan sana en iyi sunacağı şart;
söyleyeceği şey paranın yarısını ver işi bitirelim gerisini ver.. ha bitirirler işi birşey talep edersen karşılık bulamazsın..
kimse para almadan iş yapmaz.. lakin ben yapıp sonra alırız mantığıyla hala beklemekteyim alacaklarımı.. o yüzden bizde senin gibi insanlık yapma mağduruyuz..
sözleşme yapsanda zaten para vereceksin.. önemli olan senin beğenip beğenmeme durumun yani.. orası riskli.. bu beğendirme işi siteyi 1/1 yapıp teslim etsekte sende farklılıklar görülecek.. ya şurayıda yapalım burayıda yapalım şunuda koy bunuda sok aha bunu ekle vs.. sebepler sunacaksın.. ki bu söylediklerim kesindir.. bak 1/1 aynısını verseler bile diyeceksin bunları..
çünkü beğenir parayı veririm diyen istisnasız herkes bunu söyler..
en aşağı 2 haftasını gece gündüz ayıracak sana ve sen beğenmedim dediğinde emekler çöpe gidecek.. beğenir öderim sözünün arkasındaki açıklama şudur;
sen yapar getirirsin ben beğenmedim der sana zaten 5-10 modül daha ekletirim sende emeğin,zamanın boşa gitmesin diye mecburen yapar paranı alırsın..
bunlar her daim karşılaşılan şeyler..
hepimiz insanlık mağduruyuz yani.. kimse kimseye 2. şans vermez bu durumda..