Google haklı tabiki.
Adsense'ten ban yiyen kullanıcıların %101'i adsense kurallarını bilmiyor.Adamlar örnekli kurallar yazmış bunlar okunsa ve ona göre davranılsa ban yemezsiniz.İstemeyerekte olsa hile yapıyorsunuz ve buda kural ihlali oluyor.Mantıklı olun biraz milyardolarlık şirketten bahsederken nasıl gözünü para hırsı bürümüş falan deyipte sizin 300-400$ınızın üstüne yattığını düşünebiliyorsunuz? Madem ban yiyenler hep haksız (hiç ban yedim ama haksızım dien birini görmedim) peki bunca kullanıcı neden ban yemiyor? bu soruları ban yiyen arkadaşlar önce kendilerine sorsun.Burda ban yiyipte kafa bulandırmayın.Kuralları uygulayın ve kazandığınız paranın tadını çıkarın.Google ın kuralları kesin , katı bazı durumlarda yaptırım olmayabilir ama bununda yaptırım hiç yok anlamına gelmez.İşinizi şansa bırakmayın.Adsense üye olduktan sonra direk ADSENSE KURULUM menüsünü ziyaret etmek yerine YARDIM menüsünü ziyaret edin.Yoksa burda google'ı haksız bulup , hep haksız yere ban yedim falan diye söylenip söylenip durursunuz.Bu hep böyle olmuştur.