staticiation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabiki google haklı...
google da kurallar acık ve net..
bır muddet sonra ınsanların gozunu para hırsı buruyunce oluyor tabı boyle seyler..
ben de bır google banlananı olarak dfiyorum kı...
kesınlıkle google haklı...

hiçte haklı değil..
benim gözümü para hırsı bürümesede banlandım.. hemde açılmayan sitemden.. sitem kapalı olduğu anda bana sahte tıklamadan ceza geldi.. kendim tıklasam anlarımda kapalı olan siteye nasıl tıklar?

sen bir sitenin kaynak kodunu alıp local hostunda çalıştırsanda banlanırsın.

bu bir sebepmidir? hayır..
gözünü para hırsı bürüyen google senin kazancının üstüne yatıyor.
yani sana diyorki ben sahte tıklamadan senin hesabından 10$ gittiğini gördüm ve adamı banlayıp paranı verdim geri..
nerden biliyorsun peki 10$ lık tıklama olduğunu? belki 20$?
her kullanıcıdan 1$ tırtıklasa bu dünyanın parası eder. bir sivri zeka çıkıp şimdi hemen "google ın o paraya ihtiyacımı varki yapsın" diyecek.. ozaman neden bu işi yapıyor arkadaşım para için değilse?

senin gözün 100$ da dönüyorsa bırakta google ın gözü milyon $ larda dönsün artık..

google 100 banlamasının 98 inde haksızdır. önüne rapor koysun ozaman. desinki şu gün tıklamışlar. mail atıyorsun sallamıyor bile.. biz araştırdık bulduk diyor..

öyle bir dünya yok arkadaşım.. burada google ın yaptığı emek çalmaktır..

madem haksız tıklamaları engellemek istiyor bunu ozaman hiç tıklatmamakta elinde.. elinde bu teknolojiler var sonuçta..

hadi onu geçtim madem haksız tıklamalara ve emeklere bu kadar saygılı ozaman hakkettiğin tıklamanın bedelinide ödesin ozaman!

sitene saldırı olsa sen sorumlusun.. googledaki elemanlar tıklanmaması için önlemi siz alacaksınız diyor..

yok yaa.. onudamı ben alacam.. nasıl bir önlem yüksek zekanızla söyleyinde alalım diyorsun susup kalıyorlar..
onların alamadığı önlemi ben nasıl alayım? ( hani onlar süper akıllılarya.. )

ZooMaKaLovE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hırsız ben yaptım der mi ?
Kısacası bu bir iş veren ve işçi arasında geçen bir özel durum gibi düşünebiliriz.
Çalışmak istiyorsan sana imkanlar bunlar gel buyur diyorlar beyenmedi isen kapı orada diyorlar.
Bence googleden iyi para yatıran iş verenlerde bulunmaktadır illa da google olacak diye birşey yok
ben şahsen bugüne kadar hiç googleyi tercih etmedim etmemde çok olumsuz konuları bulunmakta.
arkadaşım işçi-işveren arasında okadar kolay olmuyor bu işler.. benzetme yaparken biraz mantıklı yapın..

sen paranı almadanmı çıkıp gidiyorsun işyerinden çıkınca?

olumsuzluklar konusunda haklısın.. şahsen googleın elindeki bu reklam tekelini alacak birileri çıksa iyi olur ama çıkanda 1 sene sonra üç kağıda yatmaya başlıyor..