Hile yapmanın hiçbir haklı sebebi olamaz.

Sen sitenden her tıka 0,01 alıyosan bu googleın değil senin suçundur. Google der ki; ben reklamları içeriğe göre çıkartırım. Sen ordan burdan içerik çalıp veya kalitesiz içerik kullanırsan tabikide 0,01 alırsın. Sitende kaliteli içerik olursa adsenseden ancak o zaman para kazanabilirsin. 1 tıka 0,01 almak var, 1 tıka 5 dolar almak var. Saçma sapan spam sitelerden adsense ile para kazanılamaz.

Banlananların kendilerini haklı görmelerinin en büyük sebebi kuralları okumadıklarından ve kuralları takmadıklarından oluyor. Bazı kişilerde hakikaten dengesiz oldukları için ben hile yaptım banlandım ne güzel para alıyodum niye banladı suçlu o diyorlar.

Ülkemizde kurallara uymayınca kendini önemli şahsiyet sanan, bir konuya bakarken sadece konunun başlığına ve resimlerine bakıp konudaki açıklamaları takmayan o kadar çok kişi var ki. Bizim insanımız bedava bişey görünce dayanamıyor. Bedava mezar bulsa giriyor. İnternetten para kazanmak lafını duyan çoğu kişi ağzından salya akar gibi o para kazanma sistemlerini kullanıyor. Böyle oluncada kalite düşüyor. Kalitenin olmadığı yerdede para olmaz zaten.