kimenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar ;
1- disiplinli çalışıp sölediği tarihte bitiricek..

2- peşin para istemicek..yapacak beğenicem parasını anında yatırıp sonra alıcam.

3- web 2 den çok iyi anlıcak ve tabi phpden..

4- OVGuide Online Video Guide: Watch Free Movies, Streaming Videos, Watch TV Shows, Video Games - It's what's ON the Web bu siteyi istiyorum.
lütfen referans gönderiniz..

not 1: bir kişiyle anlaşmıştım 300tl peşin para verdim.150gün geçti hala tık yok. para gitti yapacak bişe yok.. bu site bana acil lazım.peşin parasız yaparım diyen arkadaş ulaşsın lütfen..

not 2: referanslara göre tek kişiyle anlaşıcam..lütfen 1 ayını bana harcıcak arkadaş ulaşsın..araya iş alıcak veya beni yine sallıcaksanız hiç başlamıyalım..

not 3 : bu siteyi istiyorum paranızda hazır işinizede güveniyosanız hiç problem olmaz .. beğenir parayı verir alırım..

*Yargilanan bu arkadas cok net bir sey vurgulamis fakat anlayan olmamis ELISANS nickli arkadas disinda,,.
*cok önemsedigi bir is konusunda baskalari tarafindan oyalanmanin verdigi tepkiler nettir.

belliki son derece yanlis anlasilmis bu arkadas,

*benim posisyonum, beklentim, Nedenlerim , elimden gelen, durumum, talebim, verebilecegim miktar , Basimdan gecen olay sudur vs vs vs vs budur demis.
*kimin isine geliyorsa, kim yaparim ederim diyorsa,, muhattabim odur demis. Arkadasin yargilanmasi cok yanlis olmus.

kimenet arkadas not olarak su vurgulari yapmis :
" beğenir parayı verir alırım.. " demis mesela,
( eger begenirsem parayi veririm ) demis gibi algilanmis oysa alakasi yok. sadece cümlesini düz kullanmis.mecazi anlamda kullanilir zaten o tarz genel cümleler , ifadeler, deyimler v s . Tepki Vermeden Önce Yazilani iyi anlamak lazim.Cümleyi tekrar okumanizi öneririm,,

" peşin parasız yaparım diyen arkadaş ulaşsın lütfen.. " demis mesela,
kendisi icin önemli olan bir isde yaparim diyen bir takim kisiler tarafindan yeterince oyalanmis insanin verecegi baska ne tepki olabilirdiki ?

gayet isi ciddiye almis. herkesin istedigi usul olan ( kapora ) ön para ) olayini denemis. sonuclari Fiyasko olmus,,,
dolayisi ile öyle ciddi olmasi gereken bir sart kosmus. ( burda yanlis anlasilacak bir sey yoktu bence )

GÜVEN KONUSU COK ÖNEMLIDIR.
Böyle Alakasiz Anlamadan veya Insanlarin basindan gecen ve etkilendigi konulari yargilayarak Güven olusturulamaz.. Güven yoksa hic bir sey yok demektir..
Belkide bazi yazilimci arkadaslar yanlis anladigi icin , rahatca yapabilecekleri halde bu bu isi almadilar..

BU DÜNYADA YANLIS ANLASILMAK KADAR KÖTÜ BISI YOK ZATEN.
Niyet Farkli iken , Farkli Algilanmak Kadar Kötü Bir Sey Varmi Su Dünyada ?

iyi calismalar,,