Öncelikle bilgin için teşekkürler arkadaşım..

Fakat şöyle bir durum var herkes emek harcadığını düşünüyor sitesine yaptığı şey genelde kendini aşmış sitelerden içerik alıp kendi sitelerine eklemek oluyor.. Bu yaptıkları iştede emek harcadıklarını düşünüyor..Mesela şöyle düşünelim..Elimde 10 lira var ve isteyen herkese bu 10 lirayı paylaştırıp vereceğim..Bu 10 liradan 5 kişimi istese kişi başına daha çok para veririm yoksa 100 kişi istesemi kişi başına daha çok veririm.. Tabikide 10 kişi istese kişi başına daha çok para veririm. İşte bizde 100 kişilik grup gibiyiz. Kendini tanıtmış bir sitelerden içeriği alıp kendimize ekliyoruz ve içerik aynı oluyor dolayısıyla google reklamı gösterime geçtiği zaman içerik tüm sitelerde aynı olduğu için aynı reklamı çıkarıyor ve tık başına parayı o kadar kısıyor..

Ben bu sitede geçirilen zamana pek inanmıyorum eğer böyle olsaydı forum sitelerinden google adsense ile çok para kaldırmamız gerekirdi.. Ama şu anda google forum sitelerini çöplük olarak görüyor zamanında 5-6 tane forum sitem vardı hemen hemen hepsi günlük 500 tekil ziyaretçi alıyordu ama adsense den günlük 15-20 tıka 1$ alamıyordum.. Demek istediğim piyasada popüler olmayan daha keşfedilmemiş içeriklerde siteler açmak.. Alanında çok az siteye sahip bir site açın günlük 400-500 arası tekil ziyaretçi girsin 10 tık alsın 1$ ı geçeceğinden eminim. Ama alanında sürüyle olan bir site açarsanız günde 4-5 k hitinizde olsa 20 tıkda alsanız günlük 1$ ı bulmanız zor oluyor..

Ben tecrubelerime dayanarak böyle düşünüyorum..