KLadyuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SoftReklam yöneticileri selam bide sizin popup reklamınızı denemeye karar verdim sitenize üye oldum popup kodu almak icin sayfanıza girdim gördüğüm yazı karşısında şaşırdım biraz size soruyum ondan sonra reklamınızı koyuyum dedim
"Popup Gösterim 1 kez Acılan"
1 kez acılan popup kodu ile 1000 gösterim başına 1-5 YTL arasında gelir elde edebilirsiniz
Daha önce konusu acılıp bahsedildiyse kusura bakmayın
örnek:
Ortalama 23.000 hitli bir siteye koysak kodunuzu günde 15.000'i acılsa
1000 gösterim 1 TL den hesaplasak
15.000/1=15
15*1= 15 TL yapıyor günlük
1000 gösterim 5 TL den hesaplasak
15.000/1=15
15*5=75 TL yapıyor günlük
Aylık hesabı
15*30= 450 TL aylık
75*30= 2.250 TL aylık
Sizce arada bi ucurum yokmu ?
BİDE FATURA KESEMİYORUM BEN NE KADAR Bİ KESİNTİ OLUYOR ?
Bu 1000 gösterim ücretleri "1 2 3 4 5" TL yi hangi kiriterler belirliyor siz kafanıza göremi ? yoksa reklamına göremi ? yada reklam yayınlayan site iceriği-kelitesi-pr değeri vs. vs. mi etkiliyor, aslında 1-5 yerine ortalama sabit bi fiyat yazsaydınız mesela 1.75 - 2 - 2.25 sanki daha iyi olurdu gibime geliyor, ama siz bi firmasınız benden daha iyi bilirsiniz sanırım
yardımcı olursanız Reklamlarınızı yayınlamak isterim bu yazı biraz kafamı karıştırdıda 1 tl verirseniz az daha o hitin yarıda fire verir acılmaz popup reklam veren tık ödemeli reklam alırım bana göre daha avantajlı ama 3 TL ve üzeri bi fiyat verirseniz ve kesintilerde fazla olmazsa süper
Sen onlara ne kazandırısan ona göre oran veriyor.Mesela günde 5 üye çıkaran 15 klık siteyle , günde 100 üye çıkaran 15 klık site aynı kazanmıyor