hala anlattığımı anlamamışsınız helal olsun size : )
Arkadaşım yanlış anlama güzel bir mantık yürütme denemsi , ama kendimden bildiğim bir şey varsa senin dediğinin mümkün olmadığı . Benim bir sitem var sadece ana sayfadan ibaret ve emin ol benim o sitemin ana sayfasını ziyaret eden kişiler hiç durmuyorsa 25 dakikasını o ana sayfada harcıyor. Hatta çoğu ziyaretçim ana sayfa olarak bile kullanıyor diyebilirim .
Ama 2090 tık 17 dolar vermiş. Ben bu siteden şubat ayı öncesi ki popülaritesi bu kadar çok değildi. 1200 tıka 25 dolar alıyordum . Sizin anlamadığınız Adwords rekabet edilen reklamlarda fiyatı düşürdü ve tık başına bir çok yayıncı 0.01 veriyor. Ve bir çok yerde bedava adwords kupunu dağıtıldığı için gogle kendi bütçesinden karşıladığı bu reklamları telafi etmek için aynı kişi tarafından üretilen ikinci yada üçüncü tıklamayı geçersiz sayıp 7 tıka 0.01 cent verdiği bile oluyor.
Yani Mantık güzel aslında o türden hizmet verecek yapay zeka gerekli sevieln sitelerin kazancına olumlu yansıyacaktır. Ama googlede şuanda bu tip bir uygulama olduğunu sanmıoyrum . Reklam geliri sizin sitenizin içeriği ve o içerikle ilgili reklam fiyatları ile alakalı..