zehirboard aynı olayıda bana yapmıştın böyle şeyleri yazmak istemiyorum ama adamın burnundan getiriyosunuz yazmak zorunda bırakıyosunuz milleti magdur etmeye hakkınız yok bu işi yapamıyosanız ki yapamıyosunuz bırakacaksınız bu işleri hastaydım pcm yandı çöktü kül oldu kıvırmaya gerek yok ne hikmetse bazı işlerle anlaşıpda yapamayıp kaçanlar hemen hastaydım doktora gittim bilgisayarım çöktü elektirikler gitti maazallah bu tip olaylarda hep bize denk geliyor iş alırken hastalık falan yok pc tıkırında ama iş alınca para girince cebe aksilikler başlıyor bu konuları işi teslim etmeden parayı isteyenlere delil olarak gösterecegim
kardesim sana yalan borcum mu war benim... bilgisayar yandysa yandı ne yapıyım yani ala ala icine giremem ya.. madem yalan soyluyorum yarın elimdeki kagıtları tarayıcıdan gecirip buraya koyucam yeter artık. bu senin sesini kesmene yardımcı olur umarım... + madem sorunun war neden pm atmıyosun??? neden aramıyosun??? kahin miyim ben nerden bilicem senin botunun bozuldugunu... 100 tane musterim war sen sorununu soylemezsen nerden biliyim ben sen kimsin hangisisin ne oldu ne bitti... haber werme ondan sonra burda artislik yap.. dedğim gibi yarın sesin kesilir umarım