mechulsun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde iyice abartıyorsunuz neymiş bu google vay be. Kodlardan oluşan alt tarafı bir bot.
Bunu diyen adamın adsenseden iyi para kazanmasını beklemem.

Jival teşekkürler ++. Çok güzel bildiklerini paylaşıyorsun ama ben şunu anladım zamanında, bende paylaşımlar yapmıştım.Kimse fikirlere falan önem vermiyor. Armut piş ağzıma düş diyor. Hacı nasıl daha çok kazanırım diyor. Yani balık vermeyelim diyoruz balık tutmasını öğren diyoruz kimse kendini yormuyor. Hangi başlık altında beyin fırtınası olmuş ki çok az

Öncelikle site kalitesine, içeriğine göre bir fiyatlandırma ve kalite farkı var.
Ben size bazı kriterleri yazayım tekrar
-Pagerank
- Ziyaretçinin sitede geçirdiği zaman
- Tekrar geri dönüş yapan ziyaretçi sayısı.
-Sayfalar arası geçiş( yani site içerisinde iyice gezmiş olması)
vs vs..

Zamanla kesinlikle alakası var. Neden diyecek olursanız tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu. Mesela girin siteye girer girmez tıklayın ne olur ? Tıklama 1 Kazançlar 0,00 $ olur.

Google direk siteye girip reklama tıklayan kişinin gerçek hedef kitle olduğunun garantisini veremez.

Peki ne olursa daha iyi tık başı ücret alırım?
Yukarda saydığım maddeler bunun için geçerli.

Peki saydığın maddeler var. Ziyaretçi ne yaparsa daha iyi olur? Gerçek reklam hedefi nasıldır?

Siteye girer. Zaman geçirir. Sayfalar arasında gezer. Bu arada fare fıldır fıldır döner sitede. Bildiğiniz üzere Google Fare hareketlerini de inceliyor.İnanmayan varsa eski yazılarımda mevcut.

Daha sonra reklam verilen siteye girer ve onda da zaman geçirip sayfalar arasında dolaşırsa işte gerçek müşteri budur. % 100..

Google botuda insanlar yazıyor. Herşey kafada bitiyor. Sizde biraz onların açısından düşünmeye çalışıp empati yaparsanız olayları kavrarsınız.

Herkese Bol kazançlar...

SESAR

Not:Hızlı yazdıgım için imla hataları olabilir.