Alıntı
Uzlaşılması herkesin dileği ama bu hizmet alan kadar hizmet verenin de uzlaşı tarafı olması ile çözülür.
Burdaki Yorumlarınız ile Karşılıklı 2 Tarafıda Bu Kadar Ateşleyerek, iki tarafın Kendiliginden uzlaşmasını nasıl bekleyebilirsiniz ?

bahadir75 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yani siz bilmiyorsunuz diye ben de mi bilmiyorum. Uzlaşılması herkesin dileği ama bu hizmet alan kadar hizmet verenin de uzlaşı tarafı olması ile çözülür.
Sizin cevabınızı mesajımı yazdıkta sonra gördüm alıntılama yapınca ikinci bir cevap yazmış oldum. Niyetim flood değildi ki öyle şeylere itibar eden biri de değilimdir. Yine de uyardığınız için teşekkür ederim. Diğer bir konu olarak da, "Sn. Gold üye" gibi alaycı yaklaşımları yakıştıramadım. Burada sorunu mu çözmeye gayret ediyoruz, yoksa birbirimize taş atarak konuyu saptırmaya mı uğraşıyoruz. Gereksiz yazılardan kaçının bence...
Sizin Bana Neyi Yakıştırıp Yakıştırmadıgınız hiç önemli degil.' Taş Atmak ' deyimini bilip bilmeden yorumlamayınız bana . benım işim burda sizi ne sorgulamak nede yorumlamak. konuyu saptırdıgınız için sadece ufak bir uyarı !
Eğer Bu konu 1 Haftadır Yapılan Gereksiz Açıklamalar. Saptırmalar, Sizin ' Gereksiz Yazı' Tabirinizin içerisinde yer almıyorsa buyrun devam edin