pinarbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım halen neyin ne olduğunun farkında değilsin , dünya büyük buhran dan sonraki en büyük krizi yaşıyor, türkiyenin en büyük firmaları sözleşmeli, anlaşmalı ödemelerini zamanında yapamıyor nakit sıkışıklığı var, koçtek e gelene kadar vodafone , avea , turkcell , timwe gibi şirketler var arada , bu şirketler ödeme yapmış olsa koçtek de ödeme yapardı rahatlıkla,
ayrıca başka firmalar ile mukayese yapılmış burada da hata edilmiş, koçtek burada size şu firmadan ödeme alamadım bu firma şöyle kötüdür vs diyormu siz neden çalıştığınız firmayı kötüleme gereksinimi duyuyorsunuz anlamıyorum koçtek e zarar vermek daralmış olan reklam piyasasını dahada daraltıp size zarar vermezmi? madem beğenmiyorsun çalışma şeklini ozaman kaldırırsın popup larını ödemeni aldıktan sonrada bidaha yayınlamazsın olur biter, burada koçtek i kötülemek sana ne ödeme konusunda bi avantaj sağlar nede ödemelerin daha önce yapılması sonucunu doğurur, Telekom şirketleri ödeme yapınca 20 sinde önce olsa bu tarih ozaman ödemeni alırsın zaten.
Koçtek in ödemesini alıp almaması beni ilgilendirmez ben bana söz verilen tarihte yapılması gereken ödememi bilirim . Kimseyi kötülemiyorum verilmiş bir söz tutulamamış bir söz var ortada teşekkür edecek halimde yok düştüğüm zor durum için . Evet madem beğenmiyoruz kaldırırız , zaten tüm reklamları kaldırdım bi daha da yayınlamam yalnız ödeme alamadım... Koçtek i kötülemek birşey kazandırmaz bana , sadece koçtek kullanmayı düşünenler ön bir bilgi edinmiş olur bizim yaşadığımız sorunlmarı göz önünde bulundurarak sorun yaşamaktan kurtulurlar .

Şimdiye Kadar Böyle Bir Tekpi Yoktu ! Tepkimizin bu aşamaya gelmesi !

Can Koçtek ; Ödemeler 15 i ne kadar tamamlanacaktır .
Can Koçtek ; Ödemeler 16 sında başlayacaktır .
Can Koçtek ; Ödemeler 20 sinden itibaren başlayacaktır .

Buna tepki göstermeyelimde ne yapalım ! ?

Ben ve bir çoğumuz sunucu vps reseller masraflarını reklam gelirlerinden aldığımız paralarla karşılıyoruz . Eğer ben sunucu parasını ödeyemezsem hosting sağladığım M.E.B. e bağlı okulun sitesi veya diğer firmaların siteleri kapanırsa yaşadığım maddi manevi zararı güven kaybını koçtek mi telafi edecek ?

pinarbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım halen neyin ne olduğunun farkında değilsin , dünya büyük buhran dan sonraki en büyük krizi yaşıyor, türkiyenin en büyük firmaları sözleşmeli, anlaşmalı ödemelerini zamanında yapamıyor nakit sıkışıklığı var, koçtek e gelene kadar vodafone , avea , turkcell , timwe gibi şirketler var arada , bu şirketler ödeme yapmış olsa koçtek de ödeme yapardı rahatlıkla,
Krizin çok iyi farkındayım türkiye nin en büyük teknoloji firmalarından birinin bölge bayisiyiz ve 50 100 tl bakiye için telefon eder oldular herkes zor durumda ama verilen söz tutulur. Bizimde ödeme günümüz gelince kasada para olmazsa gidiyoz paşa paşa krediyi çekip ödüyoz .