pinarbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım halen neyin ne olduğunun farkında değilsin , dünya büyük buhran dan sonraki en büyük krizi yaşıyor, türkiyenin en büyük firmaları sözleşmeli, anlaşmalı ödemelerini zamanında yapamıyor nakit sıkışıklığı var, koçtek e gelene kadar vodafone , avea , turkcell , timwe gibi şirketler var arada , bu şirketler ödeme yapmış olsa koçtek de ödeme yapardı rahatlıkla,
ayrıca başka firmalar ile mukayese yapılmış burada da hata edilmiş, koçtek burada size şu firmadan ödeme alamadım bu firma şöyle kötüdür vs diyormu siz neden çalıştığınız firmayı kötüleme gereksinimi duyuyorsunuz anlamıyorum koçtek e zarar vermek daralmış olan reklam piyasasını dahada daraltıp size zarar vermezmi? madem beğenmiyorsun çalışma şeklini ozaman kaldırırsın popup larını ödemeni aldıktan sonrada bidaha yayınlamazsın olur biter, burada koçtek i kötülemek sana ne ödeme konusunda bi avantaj sağlar nede ödemelerin daha önce yapılması sonucunu doğurur, Telekom şirketleri ödeme yapınca 20 sinde önce olsa bu tarih ozaman ödemeni alırsın zaten.
\

koctek kac para oduyor sana? bana odemedigi 7 bin tl var bugun 15 gun gecikme yaptigin zaman 7 bin tlyi ceklerin veya bazi firmalarla anlasmalrinda nasil problemler dogurdugunu biliyor musun? veya ne kadar sure sirket islettin ne kadar sure firma oldun?
Once cebine girmeyeni dusun ve onun uzerine borclandigin firmalari ve sozunu teyit edemedigin yerleri? inan bana ozguvenini kaybettigin AN PIYASAN BITMISTIR.! ISTERSEN AYLIK milyon dolar kazan kolay gelsin.