ben turkticaretin kuponlarıyla aynı kredi kartı ile 11 tane hesap yaptım kuponları bitirdim.
12.yi yapıyorum. alan adına verdiğim para dışındada cebimden hiç para çıkmadı.11 kampanyayıda aynı domain için kullandım.
kafam karıştı biraz, bütün bunlar şans eseriylemi oldu yoksa google amca bana gözmü yumuyor
Google amcan hiçbir zaman kimseye göz yummaz

Kredi kartınıt kara listeye alınacaktır yakın zamanda. Durumun farkedilmesi bazan 2 haftada olabilir bunda net bir süre veya hesap sayısa vermek güç ama birgün kredi kartınız mutlaka reddedilecektir. Şansla alakası yok desek daha iyi olacak. Eğer her hesaptaki kampanyanızı muntazaman sildiyseniz sorun çıkacağını sanmam. Domaininizin banlanmaması için mutlaka kampanya altındaki reklam metni ve anahtar kelimelerine varıncaya kadar yukarıya doğru silme işlemini gerçekleştirin ve hatta biliyorsanız en sonunda hesap iptali yapın. En sağlıklı yol budur. Demekki siz gözden kaçırsanızda buna uymuşsunuz. Uymadıysanız da önceki hesaplara geri dönüp mutlaka domaininizi kaldırın. Faydasını ilerleyen süreçte göreceksiniz. İyi çalışmalar