Konu
İntihar :(
15-02-2009, 01:25:05
DerinSular
Dün okuduğu okulda, herkesin şaşkın bakışları altında 3. kattan atlayarak intihar eden Furkan.Y için ilk olarak okuduğu Yalova Ticaret Meslek Lisesi’nde tören düzenlenirken gözyaşları sel oldu.
Furkan.Y’nin okuduğu 11- D sınıfındaki sırasına arkadaşları ve öğretmenleri tarafından karanfil konuldu. Sınıf arkadaşlarının ağzını bıçak açmazken Okul Müdürü Süleyman Irmak, “Çok üzüntülüyüz” demekle yetindi.
Furkan.Y’nin Türk Bayrağı’na sarılı cenazesi ilk olarak Yalova Ticaret Lisesi’ne götürüldü. Burada düzenlenen törenin ardından F.Y’nin naaşı Yalova Merkez Cami’ne getirildi. Cenazede anne Yeter Yıldırım, baba Hasan Yıldırım ve ağabey Erkan Yıldırım zorlukla ayakta durdu.
Okul arkadaşları F.Y’yi son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına boğuldu. F.Y’nin naaşı öğle namazına müteakip kılan cenaze namazının ardından Yalova Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenazeye İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Genç de katıldı.
Öte yandan,Okulunun üçüncü katından atlayarak intihar eden F.Y'nin olaydan önce bir mektup bıraktığı öğrenildi.
Yaşadığı aşk acısı sonrası intihar eden F.Y öğrenim gördüğü 11- D sınıfındaki sırasının altına bir mektup bıraktı. Mektup'ta İzmir’de yaşadığı öğrenilen G. adındaki bir kıza duyduğu aşkı yansıtan F.Y “G.’e söyle benden daha iyisini bulana kadar kimseyle çıkmasın” ifadesini kullanıyor. F.Y’nin arkadaşları tarafından sırasının altında bulunan mektubunda şöyle yazdığı ortaya çıktı:
“G.'e söyle benden daha iyisini bulana kadar kimseyle çıkmasın. Onu çok seviyorum ama ailem buna izin vermiyor maalesef. Zaten biliyorsunuz. Sizleri de üzdüğüm için üzgünüm. Neyse hayat devam ediyor sizler için… Belki aşk karın doyurmaz ama mutlu olmadan da olmuyor böyle. Benim bu durumuma kader deyip geçin. Dedim ya hayat devam ediyor üzülmeyin… Hepinizi çok seviyorum ama en çokta G.’imi”
Arkadaşlar bu olay ayın 13ünde olmuştu şimdi ekliyorum bi arkadaşım tarafından öğrenmiştim Allah ailesinin ve sevdiklerine sabır versin.