slm arkadaşlar bir forum sitem var ve içeriği özellikle bölgemizdeki tatil yerleri ile ilgili..
ve Site hemen hemen senesini doldurdu sayılır..
ve şimdi 2.sayfa 5/3 satır arasında geziyor.. ben bunun isteyeceğim 3/5 kelimede kafada çıkmasını istiyorum ve daha önce bir arkadaşla anlaşmıştık fakat kış ve kriz yüzünden sıkıntıya düştüm ve arkadaş bıraktı şimdi ulaşamıyorum kendisine..
kısacası net ortamında her türlü işi yapabilecek kadar iyi sayılırım fakat seo yani dizinler ve yüksek pr li siteleri koşturamayacak kadar da hem meşkul hende sabırsız biriyimdir..
bu yüzden bu işi benim yerime yapabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var..
istediğim kelimeler aşağıda listeli
1 -> Avşa Adası
2 -> Avşada Tatil
3 -> Avşada Pansiyonlar
4 -> Avşa
5 -> Pansiyonlar
kafaya çıkarılmasını istediğim kelimeler şimdilik bu kadar..
bu 5 kelime için bana fiyat verebilirseniz sevinirim...
ilave kelime aklıma gelirse fiyata ilaveten dahil ederiz...
yanlız şartlarım şunlar...
peşin para vermem..
ilk ödemeyi ietediğim kelimelerde 1. sayfaya çıktığımızda yarısı diyer yarısıda kafaya oturduğumuzda....
ama olurda bir arkadaş ben bir hamlede siteyi kafaya alırım derse kafaya çıkarırı ve parasını bir kerede peşin olarak alır...
ödeme yapabileceğim tek kanal posta havalesi bulunduğum yerde banka şubesi yok..
bu şartları kabul edebilecek arkadaşlar yazsınlar lütfen..
konu altında yazılabileceği gibi... teklifler PM ile gönderilirse sevinirim..
ayrıca ödeme para veya paypal veya plesk lisans olarakda yapılabilir..
Bu İş İçin kış ve kriz yüzünde ayırabileceğim bütçe 150 ytl bu işin fiyatı az da olsa çokda olsa verebileceğim para bu iş bitince bu kişiyle bağlantıyı kesmeyeyip yaza yakın diyer sitelerimizde de bu tür çalışmalar yapmayı düşünüyoruz.. ama tabiki bir birimizden memnun kalmamız durumunda..
NOT: para sıkıntısı yüzünden şimdilik bir sitede çalışma yapıcaz paramız olduğunda geride 5/6 site daha var bilginize..