JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amin kardeşim.Fakat benim durum farklı hemde çok.Ben ne denli salak bir adammışım ki kardeşim,kankam dediğim adamı tanıyamamışım.
yok kardeşim kendini kötüleme.insanlara güvenip deger vermek kötü birşey degil o güveni boşa çıkarıyorlar onların akılsızlıgı yada adına ne denirse işte burdan çıkarmamız gereken ders kulagımızla duymadıgımız görmedigimiz birşeye hemen inanmamak olmalı ve ayrıca iyice sorup soruşturmalıyız herşeyi.tek taraflı dinlememeliyiz olayları

yüksekokulda okuyorum ben ilk yılımızdı 2 amca çocukları bi kız bi oglan ek kontenjandan başka bir ilden geldiler bizim okula biz buralıyız ve sınıf yüzde 90 liseden arkadaşlarım.çocuk sınıftan arkadaşımın biriyle bi olay yaşadı büyütülecek birşeyde yoktu.ikisi bir olup derse girecek hocanın yanına gitmişelr böyle böyle bizi tehdit ediyorlar iyi not almayacaksınız falan filan halbuki alakası yok!kimse bize gelip bişe sormadı bizde yok öyle birşey deyip anlatmaya çalışsakta anlamatamadık!
sonuç o adam 2 dönemde 5-6 tane derse girdi hepsi zayıf ve hala vermek için ugraşıyoruz!

ne diyimki Allah gönlüne göre versin iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi Amin.