Youtubede arkadaşlarımda ekli bir kız vardı.sade selam nasılsın iyimisin diye mesajlar atardık arada bir pek samimiyetim yoktu.özel mesaj atmış 2 tane msn yazmış birini ekledim.havadan sudan konuştuk resmin yokmu dedim avatara koydum 10 sn sonra degiştirdim.senide görmek istiyorum dedim oda resmimi yollayayımmı dedi olur dedim bende.yolladıgı resimde güneş gözlügü var ve gözlük yarıya kadar inmiş vaziyatte ve oturuyor fotografta.yani yüzünü tam göremedim boydan falan tam göremedim.sonra bir resim daha yolladı biraz zaman geçtikten sonra ondada burnunndan aşşagısı görünüyor yine resim boydan degil sadece dudakları boynu falan görünüyor.
Kamera aç seni merak ediyorum dedim yok açmam yemin ettim kimseye kamera açmayacagım dedi.bende şüphelendim telefondan konu açtım.türkcellde numaran varmı dedi var dedi seni arayıp sesini duyabilirmiyim dedim aradım açtı KIZ

.Ben hala şüphelenmeye devam ediyorum hem msn adresini özel mesajla yolluyor hem telefona çıkıyor.ama bir türlü kamera açmıyor nedense.şuda aklıma gelmedi degil bana oyun yapıyorlar varsayımından telefonu arayıp ailesinden bir kıza yada arkadaşına falan konuşturuyor olabilirmi acaba diye düşündüm.ayrıca gecenin 12 sinde oldu ilk konuşmamız.ama ben hala şüphelenmeye devam ediyorum
sizce bu bir oyunmu degilmi neler yapmalıyımda bu şahsın kız yada erkek oldugunu anlamalıyım yardımlarınızı bekliyorum