(Sonradan Eklenen Not: İsmimi Alacak Kişi Beni Oyaladı Sanırsam
Reseller Müsterileri Yanında 65 Adet Hosting Müsterisi 3 Adet Radyo 1 Adet awbs Lisanas Teması Full Deverir İstenilirse Hosting Ödemeleride Cıkara Bilirim)

Merhaba konuyu acacagım yeri bulamadım icin buraya actım moderator arkadaşlar olması gereken bölüme size zahmet olucak ama tasırsanız sevinirim
daha evel burada ismimi satmak icin bir konu acmıştım. ismimi ve sitemi alıcak kişi müsterileri istemediği icin ; müsterile ayrı devretmek istedim
müsterilere talip olacaklar kişi sahıs olmamalıdır firma olmalıdır müsterilere benim verdiğim memnuniyeti verebilmelidir 2 senesinden gidiyorlar suan bir kacının 3. ödemesi yakın dır
ödemeler alttaki gibidir

Kullanılan limitler aybasından yani ayin 1 inden 14 üne kadar ki harcamalarıdır ...
mart 26 2009 da tahsil edilecek tutar 90 ytl 1hesap 6 aylık ödeme yapmaktadır
( Reseller Özellikleri : 10 Domain barındırma 2 Gb Web Alanı 25 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 3 domains, 3 active domains, 1.03 GB disk space used, 309 MB traffic used )
--------------------------------------------------------------------------------
nisan24 2009 da tahsil edilecek tutar 250 ytl 1hesap senelik ödeme yapmaktadır
( Reseller Özellikleri : 10 Domain barındırma 2 Gb Web Alanı 20 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 10 domains, 9 active domains, 89.5 MB disk space used, 36.8 MB traffic used)
---------------------------------------------------------------------------------
haziran 11 2009 da tahsil edilecek tutar 250 ytl 1 hesap senelik ödeme yapmaktadır
( Reseller Özellikleri : 20 Domain barındırma 10 Gb Web Alanı 60 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 20 domains, 20 active domains, 647 MB disk space used, 58.5 GB traffic used)
---------------------------------------------------------------------------------
haziran 18 2009 da tahsil edilecek tutar 250 ytl 1 hesap senelik ödeme yapmaktadır
( Reseller Özellikleri : 20 Domain barındırma 15 Gb Web Alanı 75 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 9 domains, 9 active domains, 391 MB disk space used, 8.99 MB traffic used)
--------------------------------------------------------------------------------
haziran 18 2009 da tahsil edilecek tutar 100 ytl 1 hesap senelik ödemedir
( Reseller Özellikleri : 6 Domain barındırma 1 Gb Web Alanı 5 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 6 domains, 6 active domains, 89.9 MB disk space used, 78.2 MB traffic used)
-------------------------------------------------------------------------
temmuz 3 2009 da tahsil edilecek tutar 200 ytl 1 hesap senelik ödemedir
( Reseller Özellikleri : 30 Domain barındırma 15 Gb Web Alanı 60 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 26 domains, 19 active domains, 996 MB disk space used, 19.7 GB traffic used)
------------------------------------------------------------------------------
temmuz 17 2009 da tahsil edilecek tutar 250 ytl 1 hesap senelik ödemedir
( Reseller Özellikleri : 20 Domain barındırma 20 Gb Web Alanı 100 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 18 domains, 18 active domains, 1.33 GB disk space used, 3.54 GB traffic used)
-----------------------------------------------------------------------------
eylül 1 2009 da tahsil edilecek tutar 250 ytl 1 hesap senelik ödemedir
( Reseller Özellikleri : 25 Domain barındırma 20 Gb Web Alanı 100 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 12 domains, 12 active domains, 1.53 GB disk space used, 6.37 GB traffic used)
------------------------------------------------------------------------------------
eylün 24 2009 da tahsil edilecek tutar 500 ytl 1 hesap senelik ödemedir
( Reseller Özellikleri : 50 Domain barındırma 30 Gb Web Alanı 200 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 23 domains, 19 active domains, 737 MB disk space used, 3.60 GB traffic used )
-------------------------------------------------------------------------------------
ellül 26 2009 da tahsil edilecek tutar 90 ytl 6 aylık ödemenin devam tarihi
( Reseller Özellikleri : 10 Domain barındırma 2 Gb Web Alanı 25 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 3 domains, 3 active domains, 1.03 GB disk space used, 309 MB traffic used )
----------------------------------------------------------------------------------------
kasım 21 2009 da tahsil edilecek tutar 250 ytl senelik ödemedir
( Reseller Özellikleri : 20 Domain barındırma 20 Gb Web Alanı 100 Gb Trafik )
( Kullandıgı : 5 domains, 5 active domains, 275 MB disk space used, 2.81 GB traffic used )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
not lütfen fiyat belirle demeyin tekliflerinizi bekliyorum
daha önce devir yapmadığım ici fiyat belirleyemedim
yada bu müsterileri ben olsam bukadara devrederim diyan arkadaşlardanda yorumlarını beklerim
Eklemeyin unuttum Bu müsteriler arasında asp.net mssql kullananlar vardır artı windows sunucudur