ya yerim mustafasınıda efesinide abisiyim die milleti kandırmaya çalışıyor ortada ne abi var nede DÜZGÜN BİR ADAM okullu bir çocuk boş zamanlarını para kazanmaya çalışmış bakmış olmuyor dolandırayım demiş ..ben bunu bilirim 2.5 hafta oldu benim param hala ortada yok bana 5 kişi gelip bilsan dan vps alcağım hizmeti nasıl dedi verdiğim cvp şu ;
1)hizmet yok çünkü ortada muhattab olabileceğin bir kişi yok sadece para vereceğind eseninle konuşan bir okullu çocuk var
2)bu işlerde önce ahlak önemli..çalışacağınız kişiye dikkat edin
3) ben dolandırdım kesinlikle tawsiye etmem 5-10 ytl daha fazla verin ama kaliteli yerler ile çalışın dedim.. ve bundan sonrada böyle diyeceğim Efe için sorun yok 1-2 yıl sonra başka bir firma adı başka bir ad soyad ile ortaay çıakr babasını amcasının üstüne bir şirket ile gene yürütmeye çalışır kendisi adını vede soyadı nı farklı göstermeyi çok seven birisi ...
bakın kendisi suncuular pazartesiye kadar kapalı dedi pazartesi baktı açamıyor msn lerin hepsini kapattı 3-4 gün açmadı ..sunucular açıldıktan sonra açtı sebebp millet kapasını ağıtmasın die ....
ben söylüyorum bu efenin karşısına bir gün hiç beklemediği bir anda dikileceğim vede o anı ibreti alem olsun die fotolarını r10 a koyacağım...