Dün WP-Cumulus eklentsini kurdum sidebar da sorunsuz göründü ayarlamaları yaptım boyut ayarlarını vs gayet güzel , daha sonra yeni konu açmak istediğimde altta ajax ile yapılmış olan ( taslak hazırlanıyor ) taslak tarihinin atıldığı kısımda şu şekilde bir hata çıkıyor
Alıntı
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cukebox/public_html/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php:1) in /home/cukebox/public_html/wp-includes/classes.php on line 1571
konuyu gönder yayımla dediğimdede

Alıntı
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cukebox/public_html/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php:1) in /home/cukebox/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 850
bu tip hatalar alıyorum bu eklentiyi kurup bu hataları alanlar bi çözüm önerisinde bulunabilirlermi ? yada varmı bi çözümü sürüm 2.7 kullanıyorum kullandığım eklenti :

WP-Cumulus 1.18

WordPress için Flash tabanlı etiket bulutu. Türkçe uyumu Engin Yazılan tarafından sağlandı Geliştirici: Roy Tanck. budur