sitelerinde yayıncı olurken sozlesmede boyle bır madde yoksa ..
hakkınızı arayın bır ornek olsun her onune gelenı atamasınlar..

falsealarm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadas yaklasik 20 mesaj once Koctek'in Turkce hitleri icin olan %40'lik odemeyi yapacagini soylemis. Ben olsam kabul etmezdim. Site Turkce ise, ozellik ile yurtdisindaki Turklere hitab etmiyorsa, kurallarda acikca belirtilmemis ise, kesinlik ile yayinci olarak kendisinin sucu yok.

Akilli bir reklam network'u kurmak isteyen, Turkce sitelere yurtdisindan da ragbet oldugunu bilir, reklamini yaptigi mal bu kitle ile para kazandirmayacak ise, IP blok'unu one gore ayarlar, reklama yurtdisindan gelen ziyaretciye actirmaz. Cok mu zor, degil, hele 720TL gibi miktar soz konusu olacak ise kesinlikle degil. Koctek yada siz zannediyor musunuz ki bu arkadas yurtdisindan hit alan tek site sahibi. Kimbilir farkina varmadiklari daha kac site var, odemelerinin yuzde kaci gidiyor bu yabanci hitlere. Ancak miktar yuklu olunca geliyor akillarina kontrol etmek.

Ben cekinmem aninda verirdim mahkemeye. Isletmenin dersini ancak mahkemede aldigi bir ulke Turkiye maalesef, boyle forumlarda haykirsanda, tukursende fazla faydasi yok.
aynen katılıyorum...