uFig adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi işin ilginç tarafı hem yardım istiyorsunuz, hem kendiniz cevap veriyorsunuz. e o zaman biz boşuna yardımcı olmayalım, siz zaten kendinize yardımcı olmuşsunuz
yaraticilikda sifiriz. ispatlarla doluyuz. birimizin dedigi seyin aynisini yada benzerini söylemek huy haline gelmis millet olarak.

yukarida sende haklısın herkes aynı renk aynı veritabanı hafizasına sahip olunca
ezbere yazilmis her forumda olan yorumlarin benzeri veya aynisi ile karsilasinca insan kendi kendimize tetikleniyoruz yardımcı oluyoruz..
malum ümidi kesince öyle oluyor

ve seni tebrik ediyorum , en az 30 dakikani ayırıp , o kadar yazıyı yorumu okuyup,takip edip, son durakda inmek misali,, KAPANIŞ POSTU yollamiş olman,,
cevap niteliginde olmasa bile ben cevap olarak algiladim.

iş felsefeye döküldü artık ( domain felsefesi )..

gayet net sorular soruldu. tepkiler idamlikti
hic yaratici olamiyoruz..hep ezbere gidiyoruz. 1 yorum yapalim. ayni veya benzeri yorum hepimizden cikar ? SEBEB ? iste sorun burda.

hersey ortadaydi. ne hayallerle alinan domainler bugun 1 ytl den satisa sunuluyor. Sordugum sorulari ya iyi okumayan tepkici arkadaslar var yada, sorular onlar icin önemsiz.

.COM bosda. .NET . ORG disarda. kimine göre önem siz, kimine göre önemli. oysa mantikli bir cevabi olmaliydi bu sorunun

neyse BU KONU KITLENEBILIR BENCE, huylu huyundan vazgecmez bence, kimin ne dogrulari varsa o dogrulariyla yasayacak

bugun düsünülen büyük hayaller, yarin 1 ytl e satilacak örnegi : domain satislariyla ilgili basliklarda.