Biz Türk milleti olarak hep beleşe alışmışız arkadaşlar. Şahsen bende öyle gibiyim. Domain sponsor arıyordum. Ama benim ki birazda öğrenci olmam sebebi ile para sıkıntısıydı. En son elimdeki kullandığım databaseleri satmak geldiysede aklıma kimse yanaşmadı bu işe Altı üstü 5-6 $.. sadece .com uzantılı domain içindi o da açacağım yeni site için. fakat kimse database almak istemedi. belkide güvenmediler. SS çekemedim çünkü vaktim yok kurmak için fakat daha önce bigdump ile siteme kurmustum. Her neyse arkadaslar işin özü satmak istedim fakat satamadım en iyisi beleş'e vermek olacak. Daha önce de birkaç yerde yayınladım database'leri.(kimsenin aklına satmak istediğim db gelmesin onları yayınlamıyorum şuan).

Umarım işinize yarar. Db ihtiyacı olan arkadaşlar pm ile isterse sevinirim.
Fakat; alıp da daha sonra biryerlerde satma gibi bir düşünceye sahip insanlara karşı bir önlem aldım. Forumda güvenilir kişilere vereceğim. Trade ve mesaj oranı yüksek olanlara. Sadece bir pm atmanız yeterli, yarın akşam pm atan tüm arkadaşlara atacağım. Herhangi bir sorun olursa bu başlıkta yayınlayabilirsiniz.