informatique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BilgiliHost devamlı googleye yazdığın için bu şekilde telafuz ettiğini varsayıyorum sen önce gidip ziyaret etmek istediğin şirketin adını öğren düzgünce bir hani olur ya kanyonda 6. kata kadar ulaşırsın lazım olur orda.
Google Türkiye ofisini ziyaret etmeyi kafasına koymuş arkadaşlar içinde birkaç pratik bilgi;
Google yazıldığı gibi okunmaz hani gittiniz diyelim ofislerine sohbete girerken afallamayın doğru okunuşu gugıl olacak yazarkende google'a, google'ı şeklinde yazmanız gerekiyor.
kanyonda ofis ve konutlara (rezidanslara) giriş için arka tarafta açık otoparkın olduğu kısımdan direkt olarak güvenlik ve bekleme salonuna ulaşabilirsiniz yada alışveriş merkezine giriş yaptıysanız hemen ana kapının olduğu kısımın sağındaki kapıda bekleyerek güvenliğe ulaşabilirsiniz. dhaa sonra güvenlik size nereye veya kime geldiğinizi sorucaktır ardından telefonla onaylarını almak için sizi biraz beklettikten sonra eğer karşı taraf buyursun gelsin derse asansöre yönlendirir sizi neredeyse vardınız (:
ayrıca bizler google'ı yarattık demekte çok komik duruyor, google ortaya çıkmadan önce yahoo vardı demekki doğru şeyler yapmışki bugünkü konumuna gelmiş. beni sizler yarattınız felan bunları şarkıcılar söyler, dünya devi teknoloji şirketine seni biz yarattık derseniz dalga geçerler adamla.
Bak dostum sen tüm forumları okudun mu ? hee tabi canım okumuşsundur.
Yaşın benden büyük olduğu için saygı duyarak konuşacağım...

1. Konu Tarihi : 01-02-2009, 20:58:30
2. "gugul"kelimesini ne maksatla yazdığımı bilmiyorsanız,gidiniz türkçe'yi öğrenip geliniz..
3.Google'yi bizler yarattık derken yaratmak allah'a masustur.Biz kullanmasaydık, bizler kullanmasaydı ne anlamı vardı o google'nin demek istedim,hayır ben bunu anlamadım diyorsan zekânızı geliştiriniz.
4.Ben zaten sizden fikir almak için konuyu açtım sizler nerelere getirdiniz.Anlamanız yok galiba ? ben dedimki sizlere "Google'nin Türkiye Ofisine" gitsem.Gitmeyi geçtim "nasıl gideriz" demek istedim he bunuda anlamadığınızı kabul ediyorsanız bunu bilemem.

Alıntı
gugıl olacak yazarkende google'a, google'ı şeklinde yazmanız gerekiyor.
5.Nasıl bir anlayış kabileytiniz varki bana "gugul" sözcüğü kullanırken.Siz "daha" yerine "dhaa" yazıyorsunuz.Bilmem anladınız mı


Ben gideceğim,ya da gitmesini düşüneceğim şirketi emin ol senden daha iyi araştırırım,bilirim,davranırım.

Gelipte boş yere post kasmak için mesaj yazmayınız.Sadece sana değil "informatique" tüm beni eleştiren arkadaşlara söylüyorum.Cevabınızı alacağınız sorulara ya da tartışmalara CEVAP YAZMAYINIZ.

Saygılarımla,Resul...