AMELE.COM Free E-Mail Service powered by Google tıklayınca Amele açılıyor. Milliyet gazetesinden farklı içerik.

Bir turizm firması beni dolandırmıştı. İsmi lazım değil. Firmaismi.ws alıp başımdan geçen şeyleri anlatıp *********** olduğunu yazmıştım. Baya bir zarara uğramışlardı. Benim zararımın sağına üç sıfır atmak gerekiyordu. Godaddy'e mail atıp isim hakkı şeysini göndermişlerdi. Domain kilitlenmişti. Ne transfer edebiliyorsun, ne kaydını silebiliyorsun, ne ns değiştirebiliyorsun. Fakat daha 8 ayı vardı. Dedim göndermiyorum. Zaten yoktu. Öyle kullandım. Google sıralamasındanda geriletemediler, forumlardaki mesajlarımıda sildiremediler, domainede el koyamamışlardı 8 ayı vardı. 2 trilyon tazminat davası açtık demişlerdi. Elinizden geleni ardınıza koymayın; fakat, benim yaptıklarım, yapacaklarımın %1'i bile değil. İnternet sokaklarında halledemezsek İstanbul sokaklarında hallederiz diyince rica edip siz siteyi kapatın biz dava açmayalım demişlerdi. En son firma ismini değiştirmek zorunda kalmışlardı. Uyuz olduğum için gitti gider, elinizden geleni ardınıza koymayın demiştim. Hiç birşey yapamamışlardı. Ben rahattım. Ama burda olay farklı. Bir firmanın ismini kullanıp onunla aynı kategoride site açmak riskli bir iş. İsterseniz bilişim avukatı bir tanıdığınız varsa bilgi almanızı öneririm. Riske atmayın kendinizi. Hadi aranızda kötü birşey geçmiş olsa. Ona olan öfkenizden açsanız kıvırma payınız varda böyle hiç birşey yok.