kaporasız iş yapacak birini bulmanız zor, yazın beğenirsek alırız gibi bir tavırda yazan kişinin emeğini kim karşılayacak?
Merhaba Arkadaşım; aşağıdaki cevaben yazdığım satırlar sana özel kişisel değildir aynı düşünceye sahip olan arkadaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla yazılmıştır.
Öncelikle cevap yazma inceliğini ve nacizane önerini haklı buluyorum fakat yazın beğenirsek alırız gibi bir tavır yada tutum izlemedim yazımda aksine kodlayan kişinin, işi almaya çalışacak olan kişinin ve iş verenin haklarını güvenceye alabilecek bir tavırda iş teklifimi sundum.
Kodlayan kişinin hakkı : "Ödemeniz size ait çalışan bir demo sayfasının testinden sonra banka havalesi ile yapılacaktır "Size ait bir hesaba" yani kodlama elime geçmeden çalışan demo sayfasını test edeceğim. Ayrıca sabit ile gsm telefonlarımızıda yayınladık güven vermek amacıyla.
İşi almaya çalışacak kişinin kakkı : "İletişime geçen arkadaşlar ile prensipte anlaşmış olacağız ve iletişime geçen arkadaşımız prensipte anlaştığımıza dair forumda BURADA prensipte anlaştık diye cevap yazmalı ki diğer arkadaşlarımızın vaktini çalmayalım"
iş verenin hakkı : "Kodlayan kişinin hakkı ile aynıdır.
Gelelim iş ilanı yazımızdaki tavıra : Sevgili gencbeyin yazımızda kapora kısmı art niyetli kişiler ile iletişim kurarak vakit kaybetmemek için bir uzaklaştırma önlemidir. Ve gerçek anlamda kodlayabilecek arkadaşlarımızın bizimle iletişime geçmelerini sağlamaktır. Nitekim faydalarınıda görüyoruz bir kaç istisna hariç onlarıda kibarca red ediyoruz. Şunu unutma güzel Türkçe'mizde sözcükler ve cümleler yazan yada konuşan kişinin iç güzelliğini, çirkinliğini, bilgeliğini yada bilinçsizliğini ayna gibi göstermektedir.
Sevgili arkadaşım gencbeyin ilgin ve yorumun ile dikkatimizi bu hassas noktaya çektiğin için tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla;