MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyleyse bende sana kendi tabirinle gerizekalı diyerek söze başlayayım.
Eğer bu senin filmde ( s.kini kaşıma sahnesi ) hoşuna gidiyorsa,bundan zevk duyuyor haz alıyorsan bu senin bilinçaltında var demektir,sokakta görsen yine gülersin. Irreversible'de bir çok kişi sinemayı terketmişti en basit örnek olarak,çok fazla rahatsız oldukları için,fakat terketmeyenle sapıkmıydı ? Elbette hayır,fakat eminim kimse haz duymamıştır o an bu sahnelerden. Testere'ye gidersin,izlersin bazen gözünü kapatırsın adamın boynu bacağı kolu koparken,gidipte o an haz alarak kahkaha ile gülmezsin.
Oturup seninle kültür seviyesi tartışması yapacak değilim,herkesin bir anlayışı,tarzı ve seviyesi var,ne kadar yazarsam yazayım bu tarz olgular 3-5 satır yazı ile değişmeyeceği için daha fazla buraya vakit ayıramayacağım.
İsteyen gider izler filmi,bu doğaldır ama doğal olmayan saat 11 30 da ki seans için 09.00 da sıraya girilmesidir.
İlk olarak bende Recep İvedik 1'e gitmediğimi ve 2'ye de gitmeyeceğimi söylüyerek başlıyayım.Sadece gidenlere salak demene takıldım.Gerizekalı demenede alındım doğal olarak yorumlarını beğenerek okuduğum bir abimsin salak demem çok ayıp olmuş gerçekten , onun için çok özür diliyorum.(sadece benzetme amacıyla yazmıştım ama yinede olmamış.)

- s.kini kaşıma sahnesi - dediğim gibi gitmediğim için bilmiyorum fragmanlara bakmıştım sadece orda görmedim böyle birşey ondan yorum yapamıyacağım.

Yaşadığım ilde dediğin gibi 2 saat önceden girmeye gerek olan bir şey yok o kadar kalabalık filan değil(okula yakın olduğu için biliyorum) ondan abarttın sandım galiba onun içinde salak demene kızdım biraz , o kadar kişiye.Tekrar özür diliyorum o kelime için.