cankerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Bartuc boşuna çığrınmıyoruz biz burda daha dün çocuğun biri ile (belki 10-15 yaşında) msn üzeri ne kadar konuştum çocuk şart koşuyor 5 gün denemeliğine ver alayım diyor bende paran kalmaz diyor neymiş efendim deniyipte alıcakmış hızına bakıcakmış bilmem neyine bakıcakmış sizlere bişi diyeyimmi bizlerin sunucu aldığı merkezler denemelik sunucu açıp veriyorlarmı ? çocua dedim sana aynı sunucudan sadece cpanel hesabı açabilirim oda bir kaç gunluğune en son dedi son sözüm budur istersen aç istersen açma bende kusura bakmayın açamam dedim çok iyi bişi değil çocua belki 10 dakika boyunca yazdım soru üstüne soru sordu gözlerime parmaklarıma yazık hele bide site taşıma adama resellerin ne oldugunu öğretme şu bu derken dahada kötü oluyor onun için denemelik hesap karşı olalım hatta bunun önüne geçebilmemiz için kara liste hazırlıyalım denemelik hesap veren hostingçileri orada listeliyelim ki herkes görsün ne kadar kaliteli veya kalitesiz olduğunu

cankerem kardeş,
sizin içinde aynı konu dersmi vereceksin yoksa hizmetmi vereceksin kes at konuyu fiyat budur şartlar budur.. demek gerekiyor
kuralların olmadımı hayatta kuralsızlarla uğraşırsın

iyi çalışmalar