Alıntı
"İfadelerimde çelişki yok, ince mesajlar var. Sen okuyup anlayamıyorsan sorunu başkasında arama"
Çelişki olup olmadığını açıkça yazdım. Yazının neresini anlamamış olabilirim ? "Eğitim aldığım okulun sitesi" diyen sensin ve sonra da "Ayrıca o okulda okumuyorum örnek teşkil etmesi için yazdım" diyorsun. Komik durumda olan ben miyim acaba ? Kaldı ki benim söylediklerime vereceğin cevabın varsa verirsin. Ama sen bunu yapmak yerine çocukça ifadeler kullanalar beni komiklikle suçluyorsun !

Kazandığın paralar için de helal olsun. Allah daha fazla verir inşallah...
---
Alıntı
Ya mehmet senin la hiç daha polemiğe bile girmem
Şu yazdığın cümleden sonra yazdıklarının geri kalanını okumaya ve polemiğe girmeye gerçekten gerek yok !!! Biraz da laf uzasa sen küfür de edersin.
------------
Şimdi gelelim şu meşhur olan "illegal" kelimesine !...

Oflibaba ve Gorgon; bu lafım ikinize...

1. Prsi yüksek sitelerinizden link satıyorsunuz. O siteler %100 size ait olmasına rağmen, google nezdinde bu yaptığınız illegal değil midir ? Googlın bu yaptığınızı öğrendiği taktirde vereceği tepkinin ne olacağını benden daha iyi bilirsiniz !

2. Bu ülkede günde 8 saat çalışıp, karşılığında 300-400 TL maaş alan ve açlık sınırında yaşayan işçi, kazandığı 3 kuruşun vergisini verirken hiç aklınıza vergi vermek geldi mi ?
----
Alıntı
"neyine yanlışı savunuyon. sen ne yaran varda bu kadar laf atmaya çalışıyon. boş boş polemikler yaratmayın"
Dürüst abidesi edasıyla konuşuyorsun ancak iş para kazanmaya gelince "illegal" işler yapmayı iyi biliyorsunuz...

Şimdi söyleyin; bu söylediklerim yanlış mı ? İllegal işler yapmıyor musunuz ?