Öncelikle Merhaba ;
Benim zaman daralmadan öğrenmek istediğim bir konu var. Ben 2 sene önce ticaret lisesini bitirdim. Bitirdim derken sorumlu olarak 10 tane altan dersim var ve bu sene son hakkım ve bu sene sınavları veremezsem daha sınava giriş hakkım kalmıyor. Sınavlar 3 gün önce başladı ve beni okula almıyorlar almama sebepleri ise okul hayatında müdür tarafından haksızlığa uğramıştım sonuçta müdür ne yapsan ne etsen haklıdır

herneyse sınava almıyorlar bahane buluyorlar. Milli eğitim bakanlığına gitmiştim önceki sınavlarda ve 3 sınava girebildim fakat geçer not alıcağım derslerden bıraktılar yani sınava girsemde bi faydası yok. Milli eğitim bakanlığıyla görüştüğümde açık liseye kaydını al ama kayıtlar temmuzda başlıyacak ve bu seneki kayıtlar geçti dediler. Üniversiteye dikey geçiş yapmak istiyorm bu sene bir şekilde okumam lazım. Özel akşam liseleri var fakat ticaret liseleri almıyorlar. Özel ticaret akşam liseleri varmış ama googlede araştırdım hep numaralar yanlış veya dersaneler çıkıyor böyle bir lisemiz yok diyorlar. Bu konu hakkında yardım edebilecek olan varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Ne gibi yardım olabilir? Bu sene ne şekilde o dersleri verebilirim yada Özel ticaret akşam lisesi bilen varmı? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Not: İstanbulda yaşamaktayım.