Merhaba Arkadaşlar,
Uzun Süredir Üzerinde Çalıştığım Gelişmiş ***** Portal Scriptini Sizlere Sunuyorum. Bu Scripti Kendim Kullanıcaktım ama Zamanım kalmıyor ve bu yüzdende satışa çıkartıyorum.
Kodlama:
Php
Database:
Mysql
Seo:
UYGULANDI (İd İçermeyen İçerik Linkleri ile Google için güçlendirildi)
Bu Scripti Aldığınızda Tam olarak 3 Farklı Siteye Tek bir çatı altında Sahip Olacaksınız
Video - Hikaye - Oyun
Şuan Piyasanın ***** bakımından En Güçlü 3 Terimi.
Google İçin tasarlanmış ve hatasız kodlama.
Sunucuyu kasmaması için en az kod ve en çok iş ve Cache Sistemi
Ziyaretcinin gözüne hitap eden renkler ve Ziyaretci İsterse Renk Değiştirme.
Ve bir çok güzel yanı var.
Scriptin Özellikleri: *Gelişmiş Admin Panel
**Üyelik Sistemi
Üyeler İsterse İçerik Gönderebilmektedir.
**id içermeyen Google Dostu Linkler
Ör:
Video - Hikaye - Oyun İçin Linkler
site.com/gulben-ergen-
izle.html
site.com/******-hikaye-
oku.html
site.com//ates-toplari-
oyna.html
Bold Olarak Yazdığım yerler Video - Hikaye - Oyun ayrılımlarıdır.
Etiketler İçin Linkler
site.com/etiket
Kategoriler için Linkler:
site.com/kategori-adi-vid.html
site.com/kategori-adi.hid.html
site.com/kategori-adi.oid.html
("v" Video - "h" Hikaye - "o" Oyun - "id" Kategori id)
Sadece Kategorilerde ve kategori sayfalanmasında id kullanıldı. İçerik daha önemli olduğu için içeriğe önem verildi.
***Kategori Sistemi Her Dal için ayrı ayrı tasarlanmıştır.
Yani Video - Hikaye - Oyun Kategorileri Ayrı Ayrıdır.
Bu sayede Google indexleride ayrıca Çoğalacaktır ve Ziyaretciler Sadece Tek Kategoriden Değil Değişik 3 Ayrı Dalda kategori ve içerikten gelecektir.
****Etiket Sistemi
Etiketler Video - Hikaye - Oyun Adlarına göre otomatik oluşur.
Ör: ****** Video İzle Şeklinde bir videomuz var bunun etikete dönüşmüş hali
"******" - "video" - "izle" Şeklinde 3'e bölünüp etiket oluşur.
İstenilirsede Admin Panelden Ayrıca Etiketler eklenebilmektedir.
İletişim ve Reklam Bölümü mevcuttur Buralardan Atılan Mesajlar Admin Panelden Okunmaktadır.
Admin Panelden Bahsedelim birazda.. *Kategori Sistemi
*Kategorileri Ekleme (Her Bölüm İçin Ayrı Kategorileri Ekleme Düzenleme Silme
Ayrıca Keyword ve Description Taglarını Elle Ekleyebilme Özelliği mevcut bu sayede sıradanlıktan kurtulup Özel Keywords ve Description'larınızla Googleden Daha Çok Ziyaretci Çekebilecek Ve Google'deki yeriniz her zaman bir üstte olacaktır.
*Video - Hikaye - Oyun Ekleme
Kategoride Olduğu Gibi Keywords ve Description Taglarınızı Elle Girmeniz Sağlandı Sıradanlık Bitti

Ayrıca İstenilirse Sitede Çıkmasını İstenilirse Çıkmasın Ama google Görsün bizi derseniz Rss ve Sitemapta gösterilmesi için Onaylama Sistemi konuldu. Bu Sayede Sitenizde Ziyaretciler İçeriği görmeden Google Sitemap Ve RSS'den Bilgiyi çoktan almış olur.
*Üye İçerikleri
Video - Hikaye - Oyun Gönderen Üyelerin İçerikleri Onaylanmayanlar kısmında görünecektir inceledikten sonra yayına sınılacaktır.
*Üye Yönetimi
Üyeleride İstediğiniz gibi Yönetmeniz için Üye Yönetim paneli mevcuttur.
Üye Olunduğunda Otomatik olarak E-mail gönderilmektedir Üyelere.
*Mesaj Sistemi
İletişim ve reklam bölümünden Size ulaşan mesajları admin panelden okuyabilirsiniz.
*Etiket Sistemi
Etiketleri Ekleyebilir Düzenleyebilir veyada silebilirsiniz.Hangi Etiketin Ne kadar HİTE sahip olduğunu görebilirsiniz.
Sistem Tam Anlamıyla Mükemmeldir Ayıptır Söylemesi Çünkü Kendim İçin Yapmaya çalıştığım bir sistem ve özen gösteriyorum fazlasıyla. Buda Sizin işinize yarayacak
Ana Sayfadan Screen
[media]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/wdcaca.png[/media]
Şuanda Tek resim ekliyorum devamı gelicektir.
Script Toplamda 4 Kişiye Satılacaktır ve İstebildiği Taktirde Kişiye Özel Seo yapılacaktır ayrıca Googleden Hit çekme Yöntemlerimden Sizlere İpuları vericek Script için en güzel yolları.
Fiyat:
175 YTL Ön Ödeme Kampanyasından Yararlananlar İçin Normal Satış Fiyatı 225 YTL'dir
Tek Ve Son Fiyattır.İndirim Düşünülmeyecek ve Yapılmayacaktır. Burada 30 liraya Script Satanlarda var onlarla ben bir değilim. Emeğimin Karşılığını Alıcam tabiki.
Script'in Tamamlanma Süresi En Geç
1 ile 1,5 Haftadır.
Script'te Kesinlikle
BOT YOKTUR. BOT YAZMIYORUM VE YAZDIĞIM HİÇ BİR SCRİPT'TE HİT BAKIMINDAN GARANTİ VERMİYORUM.
Ama güncel özgün içerik ekleyip dediklerimi yapıpta hit çekemeyenlerede
Parasını İADE ediyorum.
Script Şifrelenmemiştir. Demo Şuanda Mevcut Değildir. Scriptte Yukarıdaki Saydığım Her Özellik Mevcuttur ve ek özelliklerde Eklenebilir. Ama Fazlası Olur Eksiği Olmaz. Ön Ödeme Kampanyasından Yararlanmak İçin Lütfen benimle İrtibata Geçiniz... Not: Lütfen Satış Baltalamak İçin veya Post Kasmak için Mesaj yazmayınız.LÜTFEN.
Saygılarımla...