MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim niyetim eleştiri yapmak değil Sadece biraz gülelim, biraz da anılarımızı anlatalım diye konu açtım
Açıkca söylemek gerekirse;
Otobüscü'ler Minibüs'cülerden daha da berbat
Gözümün önünde muavin 25 kuruş için 20 TL'yi bozdu
25 Kuruş alsan ne olur almasan ne olur, sanki sen mi kazanıyorsun... Devletin cebine gidiyor
Birkaç şeyin bilincinde değilsiniz, burada birşey demek istiyorum ancak yeri ve zamanı değil
Bende biliyorum; Grubca 10 kişinin bir minibüse binip sadece 3-4 kişinin para verdiğini...
Bende biliyorum; 20 kuruş vermeyip kızanları/ canın sağ olsun diyenleri...
Benim burada açıklamak istediğim sadece gülmekti ve böyle anılarımızı burada anlatmaktı . Oysa siz ciddiye aldınız
Bakın;
Ben herzaman minibüse binerim ancak 2 kere bindiğim bir minibüs şöförüne hayran kaldım... İnecek var dediğinde yavaşlar ve " inenlere müsade edelim der", Para uzatıldığında " teşekkür ederim, allah bereket versin" diyor... Genç bayanlara onların dilinde konuşur yani " mersi, teşekkür ederim" diyor.
Siz bunların hangi birini yapıyorsunuz.
- Allah bereket versin demeden alınan paranın bereketi kaçar ya da kaçmaz, onu sadece " Allah " bilir. Bana göre " Allah bereket versin " diyerek alınan para dahada bereketli olur.

sen gelip gülelim diyorsun yanlışını görüyormusun bilmiyorum ama halen üstelemeye devam ediyorsun.Bende sana açıkça şunu söyliyim bu işler hakkında zerre kadar bilgin yok ! Bunu söylememdeki sebep :senin yazdıklarını okuyan herkes bunu çok iyi anlıyor zaten ...
Otobüsçü devlete çalışıyormuş hadi hep beraber gülelim
bak kardeşim yanımda oturuyor ona söyledim oda güldü