Biz bu bilmiyor bu biliyor diye ayrım yapmıyoruz. Fiyatlarımız sabittir gerek tasarım gerekse hosting olarak. Tasarım anlaşması yapılırken hostun fiyatı 75 TL olduğu söylenir ve 2 kat parası alınacağı bildirilir. 2 kat olmasının sebebi ise yazılım güvenliği olarakta belirtilir. Tasarımdada aynı durum söz konusudur, paket sistem 300 TL den başlar. Kişisel çözümler 700 TL den başlar. Bu sizede aynıdır köyden gelip biz köyümüze site yapmayı düşünüyoruz diyen kişiyede aynıdır. Siz konuşmayı bakmak istediğiniz yöne çeviriyorsunuz. Sizin bakış açınıza göre biz bu işten anlamayan kişileri bulup onlardan fazlasını kopararak sizin dilinizce kitleme yaptığımız şeklinde olduğu için ben size ne anlatsam siz bu şekilde görüyorsunuz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim, etik konusundada görüşünüzü bildirdiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca tasarım konusunda bende çok şikayetçiyim. Daha lise çağındaki gençler eline bir free temp alıp abi bunu 50 TL yaparım diyip sırf kız arkadaşına bir kafede çay içirip bir lokantada yemek yedirmek için yapıp piyasayı öldüren çocuklara ne diyeceksiniz. Paket web olarak anlandırılan çoklu tasarımların fiyatı 500 TL, kişisel çözümlerin değeri 1000 TL'den 1 kuruş eksik olması piyasanın ölü olmasının sebebidir. 300 TL çektiğimiz teklife pahalı diyip size niye bu kadar ucuz diye yaptırıyorlarsa sizin halinizide düşünemiyorum. Ha fiyatınızı bilmiyorum siz diyorsanızki bizimde fiyatımız bu civarlarda sözüm size değil bende mesajı bu tip genel meslektaşlarıma çeviriyorum.