Aynı kelimeyi tastikliyorum ve tekrarlıyorum. Ben daha r10 veya çeşitli forumlarda hiç bir şekilde bizim meslektaşımızı görmedim göreceğimi sanmadım. Bunu forumu veya forumdakileri küçümsemek veya kendimizi büyük görmek anlamında söylemedim söylememde. Sizin işiniz bilgisayarın bir alanıdır gidipte tedaşta takılmazsınız. Bilgisayarcıysanız bilgisayarcılarla takılırsınız ki şuandada bu durumu yaşıyorsunuz. Bu söylediğime değişik açıdan bakarsanız ahlaksızlık olarak görürsünüz, olaya mantığı kattığınızda bu lafın doğru olduğunu anlayacaksınız.

Türk ticaret etiktir çok iyi yapıyor şeklinde birşey söylemiyorum ben öncelikle bunu bilin. Ben en güzel ve en büyük örnek önünüzdedir diyorum. Türkiyede internet bu forumdan geçmiyor. Eğer öyle olsa türk ticaret bugün iflas ederdi. Biz kimseyi kandırıp zorla elinden parasını almıyoruz, epp kodu ücretliyse yapılan bir işlem vardır bedelide biçilir. Nasıl sunucu kurulumunda ( son zamanlardaki rekabet ortamını saymazsak ) kurulum ücreti alınır. 2-3 saat içerisinde teslim edilir oysa yapılan iş bir .iso dosyasını işleve koymaktır. Yaptığınız iş ileri ileri diyip ip numaralarını yazıp bir root belirlemektir. Bunada hizmet bedeli alınır. Bunda hizmet nedir mauseye 10 kez tık atıp klavyede 20 tuşa basmakmı.