bir kaç şerefsizin illegal hareketleri yüzünden niye değersiz hale gelsinler.
Bu tam olarak ne demek ? Üniversitelerin sayfası ister pr0 olsun ister pr10, ne fark eder. Pagerank kavramının bile ne demek olduğundan bihaber olan okul yönetimi ve hocaların, pagerankin düşmesi durumunda ne tür bir zararla karşılacaklarını merak ettim doğrusu !..
Şunu da sormak istiyorum sana; namusmuş gibi korumaya çalıştığın pageranklerin tasası sana mı düştü ? ( saygısızlık olarak algılama, sadece soru )
Ayrıca senin çokça link sattığını biliyorum. Ama çok link satman ve bu işten çokça para kazanman kıskançlığının törpülendiğini göstermez.
Şunu da çok merak ediyorum. Türkiye'de yaşıyoruz ve sorunlar devletin en üst kademesinden başlıyor. Acaba bu kadar çok değerli sayfaya sahip birisi olarak, bu konulara sitende ne kadar yer veriyorsun ?
Ya mehmet senin la hiç daha polemiğe bile girmem. Neyini kıskanayım ben.Lafına dikkat et. Allah şükürler olsun bana yetecek kadar sitem var.
He başka işim yok milletin peşine düştü.Ne oldu zorunamı gitti.
Daha polemiğe girmem. Evet başka işim yok illegal yollardan alanlarla uğraşmayı kendime görev bildim. sanane bundan.
gereksiz yere polemk yapma
İllegal edu.tr lerden pr sinden kaynaklanmıyor.her türlü şikeyt edecem.
daha uzatmayın knuyu. ilegal yollarda devletin yada üniversite sitelerin link satmak yanlış o kadar.
neyine yanlışı savunuyon. sen ne yaran varda bu kadar laf atmaya çalışıyon. boş boş polemikler yaratmayın