Benimde demek istediğim odur zaten. Müşterim domaini taşımak istemiş, sende para kaybetmemek için ( oda bir kaç Türk Lirası ) yapmadığın rezillik, değiştirmediğin sözleşme, etmediğin laf kalmamış. Bir tane kötü müşterimi göster demiş, al sana bu konu kapak gibi ortada değilmi ? Yaptığın işi şerefsizlikten ötürü değildir. Fakat her zaman üste çıkmaya çalışıyor kişi ve farkettiyseniz de ettiği hakaretlerin sonu yok. Ama yok tamam yinede ben suçluyum, siz devam edin böyle ok. Müşterisini kaybetmemek için dolandıran insanlarmı dersiniz, " Hele birde Aha! Yeni Açılmış Bir Topic diyip içeri dalıp, Olayı Kendi Menfaatlerine Çekmeye Çalışan sorumsuzca yorum Yazan arkadaşlar yokmu ahh.
onlar (Blackout) O kadar hayranlarını sevenlerini bırakıp " Kendi menfaatlerim olduğunu söylüyen kişiliklermi dersiniz. Hadi tekrar herkes kendi yoluna.
Bi daha ağlansanda, çemkirsende bu başlığa mesaj yazmam çünkü herhangi bir sonuç alamıyacağımı biliyorum senin gibi bir insan ile ( insan diyorum hala dikkatinizi çekerim) , arkamdan sövsende. Ha yok haberin olsun dersen özel mesaj gönderirsin. Herkesde mutlu olur.
Saygılarımla,
Teşekkürler..