mehmetaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok çelişkili ifadeler kullanıyorsun Gorgon arkadaşım. Önce dedinki, "+18 içerikli link eklemişseniz sanırım karşılığında da cezasını alırsınız "
sonra da mesajını editleyerek şunu yazdın;
"Eğitim aldığım okulun sitesine, illegal bir şekilde link ekliyorsa o arkadaş ben bunu doğru bulamam"
Sen +18 sitelerin eklenmesine mi karşısın yoksa illegal şekilde eklenmesine mi karşısın ?
Ayrıca; "Eğitim aldığım okulun sitesine" ifadesinden bizim anladığımız senin okuduğun okul oluyor.
Ancak sonra; "Ayrıca o okulda okumuyorum örnek teşkil etmesi için yazdım"
Kısaca "o çocuğu kıskandım, keşke o paraları ben kazansaydım" diye mesaj yaz da konu kapansın.
Mehmetarslan adam çelişkili ifade kullanmış yada kullanmamış. orasını ayrı.

edu.tr lerden illegal satışları bende tespit ettiğim zaman universiteyi arayıp bilgilendiriyorum.Bana ne zararımı var.bana hiç bir zararı yok. Eğitim siteleri google da en çok değer alan sitelerdir. bir kaç şerefsizin illegal hareketleri yüzünden niye değersiz hale gelsinler.

edu.tr lerin çoğu hacklenmiş oluyor.Millet gelip adut linkler ekletiyor buna ne diyecez.

Kimseyi kıskanmaya ihtiyacım yok aklına öle gelmesin.Bende link satışı yapan biriyim.Kimsenin işlerini kıskancak durumda da değilim. Ama bende görürsem bende şikayet ederim.

Gelelim şu link alanlara bişe olmaz ibaresine. Edu.tr gov.tr ler demek evrak demektir.Bu sitelerdeki bir çok bilgi resmi bilgi sayılır.Böyle resmi bir kurumdan para karşılığ bişe almak demek elinizde bir makbuz evrak olması demektir.Universite siteleri gidip link alan site sahibi hakkında Logları kullanarak istediği şekilde suç duyrusunda bulunabilir.

Suç duyrusunda bir sonuç çıkarmı. Tabiki çıkmaz haberim yok dersiniz beni sevmeyen biri yapmış dersiniz. Ama yine bir idari sreç olacaktır.Ne gereği var.

Edu.tr lerden illega satış yapmayı savunan arkadaşlarada şaşırıyorum.

Burdan şunuda söyliyim. Bu tamamen kişisel bir harekettir. Benim link sattığım siteleri hepsi legal olmasına rağmen şikayet ediliyorsa.

artık bütün universitelerin sitesini haftada bir gün kontrol edecem.Kodları inceleme yapacam(4-5 kişi yardım edecek) gördüğümüzde uyarısız universiteye bildirim yapcaz. İsteyen istediği gibi edu.tr link alsın.

artık biraz akıllanın derim. Herşeyin para olmadığını görün.

İyi çalışmalar herkese