Cd-Key adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar konu ettiğiniz http://www.maksinternet.com firması genel sorumlusu olarak bir açıklama yapıyım. Herşeyden önce firmamız hakkında birkaç bilgi veriyim..
Maksimum internet, yaptığımız tasarımların gerek güvenliği gerekse yayın kalitesi açısından başka bir firmada yayınlamak istemediğimiz için, Telekomünikasyon Kurumu onaylı yer sağlayıcı faaliyet belgeli bir alt alan adımızdır. Asıl işimiz grafik-web tasarım & yazılım üzerine olduğu için bizimde kendimize göre belirlediğimiz politikalarımız var. Bunların içinde bir müşterimizin bizden ayrılmasıda dahildir. Biz bu uygulamayı kişiye özel yapmıyoruz,
Hizmet Sözleşmesine baktığınızda 11 / j maddesine baktığınızda böyle bir bedelin tüm bünyemizdeki alan adlarına uygulandığını görmenizi isterim. Herhangi bir şekilde şikayet veya yasal yola başvuru yapılacaksa bizim için problem değildir.
@mykey :
Konuşurken daha saygılı kelimeler kullanırsan sevinirim, yüksek hitli alan adlarına el koyma konusuna gelince bünyemizde yeterince yüksek hiti olan alan adı bulunmaktadır. Onuda geçtik ne kadar yüksek hiti olursa olsun hiç bir zaman kurumsal bir sayfa kadar değeri olmayacaktır. Müşterilerimizin % 70 lik bir bölümü kurumsaldır, bizimle daha önce çalışmış veya yollarını ayırmış bir kişinin dahi alan adına el koyulduğunu iddaa edebilecek varsa buyursun şirketimin üzerine bahis konusu dahi yaparım.
@y1ank :
Hepimizin ekmek parasıdır kim keyfi yapıyor örnek gösterebilirmisiniz ?
@DirectMIR :
Tarafsızca davrandığın için teşekkür ederim.
Saygılar.
Google cache'den bakarsanız o maddenin sonradan eklendiğini görürsünüz.
Maksimum İnternet Hizmetleri | Maksimum Seviyede İnternet

Konuyu açan arkadaşa:
Aynısı daha önce benim başıma geldi.Adamer denilen bir firmayla bu sorunu yaşadım.Sitemizin avukatlarından birine konuyu izah ettim ve bana ödeme yaptığıma dair dekontu kendisine göndermemi istedi.
Sonra avukat yazı ile kendilerini uyardı,aksi takdirde varolan cezanın yanında vergi kaçırdıklarının ortaya çıkacağını söyledi.Ertesi gün şirket sahibi M.Hakan Kıroğlu domainin transferine izin verdi.

Daha sağlam ve kurumsal firmalarla çalışmanızı tavsiye ederim.Bana bir ders olmuştu.Umarım sen de domainini kurtarabilirsin.