Öncelikle muhammed kardeş link değişimi istediğimi geri çevirmediniz için teşekkür ederim.

Blackout senin bildiğin şey biraz öncede söylediğin gibi forumları açıp yedek taşıyım forum açıyım vs. vs. Kardeş anlatamıyorum herhalde bizim işimiz ne forumculuk nede hoşnut görülelim diye yedek taşımak.. Şimdi diyecenki yedek taşıdım yanlış yaptım dimi, hayır gayet güzel bir davranıştır keşke zamanım olsada ben tüm piyasanın yedeklerini taşıyabilsem.. Sunucu konusuna gelince onunda gerekli açıklamasını yapıyım. http://www.istdizayn.com Yavuz bey.. O sıralar Yavuz bey ile çalışıyordum, ram yetersiz geliyordu 1 adet 2gb. yolladım eklediler. Fakat mhz. farklıymış ve çakışma yapmış. Aradan 3 gün geçti ram tutukluk yapmış makine geceden sabaha kadar reset atmış. Mesait saati başladığında baktık sunucu yok hemen irtibat kurup mevzuyu öğrendik. O ram söküldü hemen yeni ram sipariş verildi 2 gün yine kasıntı ile yayın yapıldı ve yeni ram takıldı. Fakat önceki ram anakart üzerinde hasara sebep olmuş. Anakart kilitlenip kalıyordu. Yeni anakartın istanbula ulaşmasına kadar hdd hasar aldı. Yeni anakart yeni ram ve yeni hdd yayına alındı. Bu sırada hdd elimize ulaşmadı bizde çareyi yaklaşık 12 gün öncesine ait en son sunucu yedeğini yüklemekte bulduk ve yükledik. Hdd şuan evde kullanıyorum bad sector oluşan sector taranıp atlattım ve recovery ile tüm yedeği çıkardım. Bu olay 3 gün içerisinde oldu, malum İstanbul - Sivas kargoları öğlen 3 ten sonra verilirse 2 gün sonra iletiliyor. Yedekler kurtarıldı ve mevcut yedeği isteyen kişilerin yedekleri tekrar yüklendi. İstekte bulunmayan siteler 12 gün önceki yedek ile devam etti. Ayrıca söylediğim gibi sunucumuzda toplamda 7 adet forum bulunmaktadır bunlarında 2 tanesi zaten kuzenime aittir. Bu yüzden yedek problemi yaşadığım yani yaşadığımı düşündüğüm tek olarak eticaret, haber ve bir belediye oldu. Onlarında bu kaybı boş bırakılmadı. Sonuç olarak üzücü bir durumu güçte olsa atlattık..

İkimiz aynı firmadanmıyız sorusuna gelince evet arkadaşı yeni transfer ettik, bundan sonra forum sözcümüz olarak iş başı yaptı dün gece
Kardeş ne zaman mantıklı konuşacaksın merak ediyorum. Dengesiz çıktı alan adı dedi sen geçtin maşallah rahmetlinin ölüm sebebini burda paylaşıp bizden bileceksin. Ayrıca az gelmiş konusunda yine özür dileyerek yine az geldiğine inanıyorum. Beş para eder davranışlarla beni fazlasıyla duygulandırdın ama hakaret diye diye sen el altından laf söylemeye devam ediyorsun. Bilmem farkındamısın sokak kavgasında arka mahalleyi dolaşıp kafana taş atmadık ama sen yinede devam ediyorsun.